ORKAN_Hubert Posted December 7, 2004 Report Posted December 7, 2004 Witam Istnieje możliwość zamówienia w www.galaskor.pl rękawic model 022 z gore-texu w kamuflaż francuski (membrana na cordurze) i być może z ocieplaczem z windstoperu. Cena standardowego modelu (rok temu jak zamawiałem) to było 146zł brutto, ale podobno im teraz ceny poszły w dół. Model we francuza może będzie tańśzy. Ale wpierw muszę mieć chętnych. Jest możliwość zamówienia rękawic 126 z granatowego windstoppera, co byłoby tańsze niż ich standardowe czarne po 53zł netto Jakby co kontakt na maila apogeumus@poczta.fm Quote
super Posted December 8, 2004 Report Posted December 8, 2004 kurcze maja w ofercie nawet nomexy :D ciekawe jak sie cenią? Quote
Catch22 Posted December 8, 2004 Report Posted December 8, 2004 Nomexy klasyczne "lotnicze" kosztuja 100. Przynajmniej ja za tyle kupilem (zielone). Czyli o ile wiem sporo tansze niz importowane w wiekszosci sklepow - a na jakosc nie narzekam. Mysle, że Hubert potwierdzi. :) Quote
ORKAN_Hubert Posted December 8, 2004 Author Report Posted December 8, 2004 Nomexy klasyczne "lotnicze" kosztuja 100. Przynajmniej ja za tyle kupilem (zielone). Czyli o ile wiem sporo tansze niz importowane w wiekszosci sklepow - a na jakosc nie narzekam. Mysle, że Hubert potwierdzi. :) Potwierdzam :wink: Quote
Recommended Posts