hightower Posted July 5, 2010 Report Posted July 5, 2010 Hi, Mam na stanie celownik optyczny: >>>>TEN<<<< Podczas ostatniej akcji krzyż nagle zmienił swoje pierwotne położenie. Próba ponownej kalibracji nie powiodła się, gdyż pomimo obracania pokręteł, krzyż stał w miejscu - jedynie na skrajnych wartościach da się ko kawałek ruszyć. Jest tak zarówno z jednym, jak i drugim pokrętłem. Da się to jakoś własnoręcznie naprawić, czy kosz? - nie chciałbym włożyć więcej w naprawę niż w lunetę. 8-) Quote
Maku3225 Posted July 5, 2010 Report Posted July 5, 2010 Zerwana regulacja - wg mnie kosz.(Chyba że ktoś ma inne propozycje to zwracam honor) Quote
Guest (ID:6452) Posted July 6, 2010 Report Posted July 6, 2010 zerwany krzyż. Do kosza lub naprawa przekraczająca koszt lunety. Albo odeślij na gwarancję. A na przyszłość kupuj bloga, tańszy i lepszy ;] Quote
hightower Posted July 6, 2010 Author Report Posted July 6, 2010 Na gwarancje nie odeślę, bo z drugiej ręki. Dzięki, zapamiętam. Quote
Recommended Posts