PieTrzaK Posted December 5, 2004 Report Posted December 5, 2004 Od jakiegoś czasu na allegro są TAKIEkoszulki. Może ktoś ma takie cudo i mógłby się wypowiedzieć, czy naprawdę są takie wspaniałe? Pozdrawiam, PieTrzaK Quote
Szaszłyk Posted December 5, 2004 Report Posted December 5, 2004 Witam, kupilem jakis czas temu takie koszulki i musze poweidziec, ze oprocz paskudnego koloru (spodziewalem sie czegos piaskowego a nie zoltobezowego) sa bardzo fajne. Na poczatku listopada bylem turystycznie w gorach i na prawde bylo mi cieplo i sucho, a majac na sobie polarek 300 i parke goretexowa wcale sie nie spocilem. Warto kupic, szczegolnie, ze teraz cena poszla w dol. Pozdr Quote
RAIBEN Posted February 28, 2005 Report Posted February 28, 2005 Dużo napisał ale mi nie wyświetlił się żaden obrazek :| Quote
SouthMan Posted February 28, 2005 Report Posted February 28, 2005 Bo ta aukcja jest już zakończona. Teraz ma nową : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=43318844 cena jeszcze niższa 8) Quote
Bren Posted February 28, 2005 Report Posted February 28, 2005 Poszukajcie na forum www.ngt.pl była cała dyskusja na temat tej koszulki i chyba ktoś kto kupił i uzytkuje, a teraz szykuje się do napisania testu. Dla mnie wadę tej koszulki (tez ją kupiłem) stanowią podójnie załozone szwy na ramionach, jeszcze nie nosiłem, ale przypuszczam, że będzie gniotło w ramiona przy nozeniou plecaka. Quote
Recommended Posts