Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moja ostatnia paczka na o wartosci 320$ przeszla bez zadnych oplat celnych i dostalem ja bezposrednio od kuriera po 6 dniach od wyslania pieniedzy :)

Posted

Moje wszystkie paczki szly speedpostem, a czas byl zawsze rozny. Generalnie mozna przyjac, ze pieniadze ida do HK od 2-3 dni, potem w przeciagu srednio 1-2 dni paczka zostaje wyslana i leci do Polski ok 2 dni(ostatnio moja paczke wyslano w sobote, a w poniedzialek o 16.00 dostarczyl ja kurier). Jesli paczka zostaje w Urzedzie Celnym to nalezy do tego doliczyc conajmniej 3-4 dni lezenia paczki i oczekiwania list, z ktorym dopiero mozemy sie udac po jej odbior.

Posted

O cenie w granicach 600$ bylo wiadomo od dawna. Wersja TM tez ma mniej wiecej tyle kosztowac.

Moja uwage zwrocila raczej szybkostrzelnosc rzedu 1000 rpm :)

Posted

No i pytanie, czy beda pasowac standardowe tloki, prowadnice, cylindry itp.

Nie sadze, by G&G za 590$ dawalo byle jaki GB. Przy takiej cenie to chyba oczywiste, ze nabywca bedzie glownie doswiadczony(i oczywiscie zamozny) konsument, ktory liczy na mozliwosci upgrade'u swojej repliki(dodatkowa sprzedaz czesci i akcesoriow). Przynamniej mam taka nadzieje :P

• 2 weeks later...
Posted

Marui "od zawsze" ma skłonności do rozdrabniania się na jakieś kutaśnictwa w stylu glock 26 advance, hi-capa niewiadomoco czy vsr-10.

Może M14 też jakoś nazwą po swojemu; "Sniper blackhawk type 14" czy coś w ten deseń ;)

A ludzie się wygłodzili i M14 będzie się sprzedawać że hoho.

Środowisko airsoftowe powinno co kilka lat robić zrzutkę na zrobienie jakiegoś oszałamiającego anime. Laski z wielkimi oczami, pokemony i dużo broni, których replik brakuje nam na rynku. Azjaci w te pędy wyprodukowali by wszystko jak leci ;)

Posted

Środowisko airsoftowe powinno co kilka lat robić zrzutkę na zrobienie jakiegoś oszałamiającego anime. Laski z wielkimi oczami, pokemony i dużo broni, których replik brakuje nam na rynku. Azjaci w te pędy wyprodukowali by wszystko jak leci ;)

co do anime to ja toleruje tylko hentaie a tam jest raczej uprawianie miłosci a nie wojny co nieznaczy że pomysł jest kiepski. jest niezly tyle tylko że trzeba bylo by zakłądać od nowa jakies studia czy cos by to zrobić.

• 2 weeks later...