Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Szanowni koledzy przymierzam się do zakupu Stena MKII firmy AGM, na chwilę obecną jest tylko dostępne porównanie Vivy i AGM które coś tam wnosi ale nie za wiele jako że prawda jest zawsze po środku.

Nie da się ukryć że całej prawdy o tym egzemplarzu dowiedzieć się można tylko i wyłącznie od osób które mają i używają owej repliki.

Tak więc łaskawie proszę o ujawnienie się i podzielenie swoimi wrażeniami tymi dobrymi jak i złymi :uśmiech:

pozdrawiam Ahmed

Posted

Wiem, wiem, źe temat jest o Stenie AGM-u, ale czy nie lepiej byłoby poczekać na gas blowbacka od WE ? Dosyć dawno temu było o nim w newsach i zapowiadał się naprawdę ciekawie, a porównanie jakości wykonania innych replik WE i AGM przemawia na korzyść Wei Techa.

Posted

SturmFJ mniemam że gdzies ten temat musiałem przegapić :uśmiech: oczywiście że lepiej będzie poczekać o ile temat dojdzie do skutku. Mimo wszystko jednak dobrze by było poznać opinie na temat tego co już jest.

Posted

Miejmy nadzieję, że dojdzie - wyszło im z M14, to i prostszy Stenik powinien wyjść. WE szykuje się na poważnego gracza na rynku GBB, co widać było na fotkach z ich zakładów (Browning HP, Sten, M3 "smarownica" + kilka modeli broni współczesnej), także może już niedługo chińskie elektryki nie będą jedyną ogólnie dostępną alternatywą japońskich wyrobów za 1xxxx$

Posted

Mam takową nadzieję w tym temacie, na chwilę obecną z owej firmy posiadam od jakiegoś czasu P08 i nie ukrywam że jestem bardzo zadowolony, ma kopa :uśmiech: