Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Siema

Z uwagi, ze jest to moj pierwszy post witam was wszystkich serdecznie :)

No to kwestie przywitan mamy juz za soba, teraz czas przejsc do sedna sprawy:

Co sadzicie o kamuflazu 6color??

Na ile jest on popularny w grach lesnych??

Wiem, ze do lasu powiniennem raczej wybrac cos w stylu woodland ale co ja moge za to, ze bardziej podoba mi sie pustynny kamuflaz :P...

Przegladajac forum oraz prywatne strony ekip asg widze, ze zdecydowana wiekszosc z was uzywa kolorow maskujacych...

Bardziej powiniennem sie kierowac tym zeby bylo praktycznie (i tu wybrac cos ciemnego) czy "gustem" (czyli postawic na pustynie)??

Dzieki za odpowiedzi

PS: Uprzedzam pytanie, przeszukalem forum :twisted:

pozdrawiam

pacet.

Posted

Desert do lasu? 8O

IMHO chyba jednak warto się raczej kierować zdrowym rozsądkiem czyli do lasu zakładać kamuflaż "leśny". Pustynne kamuflaże w lesie sprawiają raczej dziwne wrażenie. Mi się podoba np. pustynny DPM i zimowe maskowanie bundeswehry, jednak w lesie bym się poczuł w tym jak tarcza strzelnicza :P

Jeżeli kochasz ten kamuflaż za sam wzór plamek to możesz go przefarbować na zielono. Ładnie to wygląda. A jeżeli bez piaskowych kolorków nie możesz żyć to wrzucaj sobie na grzbiet co chcesz... z pożytkiem dla grających po przeciwnej stronie.

:)

Posted

No więc, jeśli chcesz strzelać się w lesie będąc ubranym w deserta, to takie coś wg mnie nie ma sensu... A wtedy po co już mówić o skrytym działaniu, czy doskonałym kamuflażu :?: Ja sam używam munduru w polskim kamuflażu i mogę stwierdzić, że nieraz "uratował" mi dupsko !

Nie polecam deserta(chyba, że do zastosowań cywilnych;)

Pozdrawiam

Posted

Dzieki

W takim razie zostawie sobie piaskowe kolory na jakies akcje w budynkach a po lesie bede smigal w mniej rzucajacych sie w oczy ciuszkach :)

pozdrawiam

pacet.