Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

jesli niebo nie zwali mi sie na glowe to jutro po poludniu powinien byc ten filmik :D

No chyba, ze mnie sparalizuje po dzisiejszym combacie ;)

Wszystkie posty "co z tym filmem" beda kasowane. Wszyscy juz wiedza ze czekacie, a dodatkowe posty w najmniejszym stopniu nie przyspiesza prac NomaDa - moderator

Posted

raczej G36, bo to nie byl SPAT tylko ZOA... mieli tez EOTechy na MP-piatkach

Widziałem kiedyś w telewizji materiał z zatrzymania jakiegoś gangstera sprzez SPAT Wrocławm jeden koleś miał tam g36c. A EOTechy i MP5F dostali nietylko funkcjinariusze ZOA

Posted

Specjalnie koledzy z TV, ktorzy mi zrzucali ten film z vhs do mpga dali jakosc "na www" (po zrzuceniu oryginal zajmowal 350 mb) ;).

Off topic: Hubert, nie mow ze masz cos wolniejszego w domu niz ja (200 mmx, 96 ram) :D

Posted

Dzieki za filmik Nomad. :)

Ten uroczy starszy pan moze sie tylko cieszyc ze nie fiknal przez barierkę na ryj z pierwszego pietra kiedy pchneli go w plecy. Bo jakby SPATowcy byli mniej delikatni to nie byloby to trudne. Troszke sie chlopaki za dlugo bawili z ta siekierka - wprawdze niebezpieczenstwa to moze nie bylo (siekiery rzadko wybuchaja) ale troszke sie chyba zaplatali z tym ktory ma raczke przytrzymac i ja z garsci dziadowi wyrwac.

Tyle mego. :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...