Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

mianowicie za każdym razem kiedy zaczynam strzelać to kule nie wylatują z komory ( może pierwsze dwie jak dobrze pójdzie) dochodzi do zacięcia przepycham lufę wyciorem ( z trudem ) ( rozłożę komorę i przeczyszczę przy okazji lufę także ) złożę z powrotem i znowu (tak jak by lufa była za ciasna) nie mam pojęcia o co chodzi POMOCY

(szukałem na forum ale nie mogłem znaleźć)

jest to dokładnie ta replika jeżeli to ma jakieś znaczenie:

http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=4905

Posted

Rozłóż zespół lufy/komory, weź samą lufę i wrzuć do niej kulkę, winna wylecieć po drugiej stronie w sekundę-dwie. Jak nie wyleci to wyteleportuj ją z tej lufy i wyczyść lufę dokładnie wyciorem i bawełnianą szmatką 2cm x 1 cm na końcu wyciora.

Posted

Rozłóż komorę,wyciągnij gumkę i zobacz w jakim ona jest stanie,jeżeli ok,to wyczyść dokładnie całą komorę,dokręć wszystkie śrubki,jeżeli nadal problem będzie występował to na gwarancję. ;-)

Posted

dobrze by było jak by była jeszcze gwarancja ;-)

dzisiaj będę czyścił komorę aa zauważyłem wczoraj coś niepokojącego mianowicie dystanser jest w moc obity i w ogóle jak patrze do komory to jest "wykręcony" w lewo

wiem może to brzmieć dziwnie ale inaczej nie umiem wyjaśnić

z góry dzięki za pomoc

Posted (edited)

ok po wymienieniu gumki i dystansera oraz przeczyszczeniu komory problem przestał istnieć natomiast pojawił się następny - ""teraz wali trzema kulkami na raz jak z auto-pompy""

oh my GOD o co chodzi :cry:

Edited by bunio116
Posted

rzeczywiście uszkodziłem aż wstyd się przyznać ale już jest ok zakupiłem madbulla i byłem bardziej delikatny i z pomocą niewielkiej ilości olejku sylikonowego weszła bez problemu dzięki za pomoc teraz miota jak m134 na helikopterze ;-) ;-)