JaWojteq Posted June 19, 2010 Report Posted June 19, 2010 Witam, Mam już kupionego BU do em czwórki, od dep fire. Gb rozkręcałem w nim tylko raz, ale jakoś nie zauważyłem żeby głowica tłoka, była jakoś mocowana, bardziej wyglądało mi to ,,na stałe mocowanie,, wobec tego: (full stock) - Czy istnieje taka możliwość, tj. te stałe mocowanie głowicy do tłoka. - Jeżeli głowicę się zdejmuje to jak, bo jedyne co mi na myśl przychodzi, to ta śrubka na niej. - Tłok, ani inne części nie wyglądały na zużyte, więc (w sumie) mogły by zostać, skoro dadzą radę. Pytam się o tak banalną rzecz (niestety nie dla mnie), ponieważ nie chętnie lubię rozkręcać gb, a kasy na nowe części ni ma :D Z góry dzięki za odpowiedź! Ps. jeżeli mają padać odpowiedzi poszukaj sobie na forum, lub poszukaj leniwcu w goglach, to proszę tematu nie zaśmiecać, lub usunąć, będzie to znak, że mogę zaczynać szukać :) Quote
szumitek Posted June 19, 2010 Report Posted June 19, 2010 Śruba mocująca jest na czole głowicy lub po wewnętrznej stronie tłoka, nie widziałem jeszcze tłoka i głowicy jako jedną całość ale może trafił Ci się unikat, na rynku kolekcjonerskim dostał byś krocie ;) Quote
JaWojteq Posted June 19, 2010 Author Report Posted June 19, 2010 Czyli mam odkręcać na ,,chama,, tą śrubkę w środku tłoka ?(od głowicy) Quote
JaWojteq Posted June 19, 2010 Author Report Posted June 19, 2010 Założyłem tego BU, naprawdę fajnie teraz strzela + ten odgłos uderzania o metal :D. Dzięki za pomoc, pozdrawiam! Quote
Recommended Posts