Ray Posted November 26, 2004 Report Posted November 26, 2004 Zastanawiam sie nad kupnem nowego, polskiego munduru z ripstopu i bardzo cenne bylyby komentarze dotyczace tego sprzetu, mile widziane opinie posiadaczy tego munduru. thx z gory Quote
ORKAN_Hubert Posted November 26, 2004 Report Posted November 26, 2004 Po pierwsze to nie ripstop, a snajper :wink: czyli polski odpowiednik tej tkaniny produkowany przez firmę FASTY Quote
Ray Posted November 27, 2004 Author Report Posted November 27, 2004 Mozliwe, widocznie zle strony czytam 8) . W kazdym razie- czy polski 'snajper' odbiega jakosciowo od amerykanskiego ripstopu? Quote
ORKAN_Hubert Posted November 27, 2004 Report Posted November 27, 2004 Mozliwe, widocznie zle strony czytam 8) . W kazdym razie- czy polski 'snajper' odbiega jakosciowo od amerykanskiego ripstopu? Snajper - Ripstop, z grubsza to to samo :wink: Dorwij na PW ORKAN_Wilka, on ma snajpera i go używa Quote
Glauberyt Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 Czy gdzieś w necie można kupić mundur z materiału 'snajper' :?: Albo zdjęcia choć zobaczyć :?: Quote
Styp Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 Tu jest jeden http://www.allegro.pl/show_item.php?item=35669355 Quote
cahir Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 Na allegro czasem sie pojawiaja ale zawsze w malych rozmiarach. Na wzrost wiekszy niz 180 nigdy takiego munduru nie widzialem a codziennie odwiedzam allegro od dwoch lat. Quote
Ventilatorr Posted November 29, 2004 Report Posted November 29, 2004 Ja mam snajpera w pustynnej panterze. Mam takze ripstop BDU, i IMHO nasz jest lepszy. Zarowno material, jak i kroj. Polecam. Pozdrawiam v. Quote
RAI wilku Posted November 29, 2004 Report Posted November 29, 2004 Na allegro czasem sie pojawiaja ale zawsze w malych rozmiarach. Na wzrost wiekszy niz 180 nigdy takiego munduru nie widzialem a codziennie odwiedzam allegro od dwoch lat. To słabo pilnujesz. W lipcu wystawiłem cały komplet + buty i beret ;] a sprzedałęm to (sam mundur) w demobilu za 130,- Rozmiar na kawał duzego is szerokiego goscia. Uprzedzam pytanie: Nie nie mam już i miec nei bede. :wink: Quote
Recommended Posts