vlvt Posted June 15, 2010 Report Posted June 15, 2010 Hej, Posiadam replikę M4A1 ICS'a i chciałbym zainstalować w niej zestaw szyn RIS. Czy ten produkt będzie kompatybilny z moją repliką? Czy jestem zdany tylko na ten produkt? Zależy mi na pełnej kompatybilności - bez konieczności piłowania, szlifowania, wiercenia czy jakiejkolwiek innej ingerencji zarówno w replikę jak i nowy zestaw szyn. Quote
Roddy Posted September 22, 2010 Report Posted September 22, 2010 I jak z tymi szynami RIS zainstalowałeś już coś ? Też jestem ciekaw bo też szykuję się do takiej konwersji Quote
javelin Posted September 22, 2010 Report Posted September 22, 2010 Z tego co widzę, to mamy tutaj same szyny, bez Delta Ringa i bez przedniego pierścienia. O ile przedni pierścień nie powinien stanowić problemu, o tyle fabryczny ICSowski Delta Ring z replik ze zwykłym łożem średnio nadaje się do RISów. Z mojego doświadczenia z ICSem - idealnie pasują RISy typu free float produkcji JBU. RISy Boyi też są ok, ale Boyowski delta ring ma minimalnie inny gwint niż body ICSa i pojawia się problem... Quote
Recommended Posts