Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

1 i 3 to jest to samo :|

2 niema kieszeni na Camelbak :|

Zatem 1 i 3 ma większa kieszeń, (ale to przecież widać na zdjęciach) a jak pojemną to jest na tym forum we w miare świeżych tematach. Ale napewno wiesz o tym i tylko sobei sprawdzasz czy ktoś nie zjebje Ciebie, prawda ?

:?

Co do wygody, lub jak to mówisz poręczności, to proponowane przez Ciebie wyroby zapewne są podobne jakościowo, ale stawiał bym na LBV (2 link), tylko sama w sobie to nie wiele, musiał byś dokupić co tam uznasz za niezbędne. Poręczność to kwestia indywiduana i jednym Pattern lezy innym nie, tak samo jak jednym lezy fiat Panda - a innym nie :wink:.

Aaa i TAK słusznie zauważyłeś POWTARZASZ zadane juz pytania.

Posted

właśnie myślałem że zostane zjebany za to pytanie ale dzięki8 za konkretna odpowiedz RAI a co do patterna i tej 3 kamizelki to ktora ma wiecej kieszeni??

Posted

Mały OT. Jeżeli ktoś chce patterna niech poszuka na allegro użytkownik army-discount (czy jakoś tak) sprzedaje nowiutkie patterny Mil-Teca za 89zł (oliwke chyba też ma)

Posted
właśnie myślałem że zostane zjebany za to pytanie ale dzięki8 za konkretna odpowiedz RAI a co do patterna i tej 3 kamizelki to ktora ma wiecej kieszeni??

klnie.gif

więcej kieszeni ma 3 z listy ale SAV (pattern) jest lepszy bo są pojemniejsze i lepiej rozmieszczone :evil:

• 2 weeks later...
Posted

To wygląda jak kamizelka sprzedawana jako SWAT. Generalnie tu jest bardzo tania. Ludzie na nia nie narzekają, ale z tego co widziałem na wysokie osoby jest nieco przykrótka. Ogólnie za tą cenę chyba godna polecenia.

Posted

Nom juz mi łatwiej podejmować decyzje.

Długi to ja nie jestem:) ,ale jedyne co mnie zastanawia to czy są kolory moro bo na razie widze oliv i czarną,poczekam jeszcze.

Jeśli ktoś jeszcze ma ochote się wypowiedzieć na jej temat to proszę :P