ASGWP Posted June 10, 2010 Report Posted June 10, 2010 Witam :) Wciąż nie moge się zdecydować z wyborem ak ;/ jedni radzą taki a inni taki no i nie wiem... :/ Szukam ak lub coś jak beryl do 800zl , dość dobrego i w miarę mało awaryjnego. Coś z metalu i drewna, Kolba najlepiej składana do czerwonej taktyki oraz czarnej no i żeby była dość ok do zielonej taktyki. Cena niestety taka jaka jest :poddanie: Jakaś cymka 48s cos w tym styluuu Quote
marianos Posted June 10, 2010 Report Posted June 10, 2010 Po pierwsze szukanie nie boli ;) A tak to mogę polecić ci http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmow..._048s-1561.html ogólnie metal drewno tak jak sobie życzysz. Jest też http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmow...8m_cm-1415.html co prawda nie ma składanej kolby, ale karabinek spisuje się świetnie Quote
EmperorPalpa Posted June 10, 2010 Report Posted June 10, 2010 Ja osobiście polecam RK-10 SW (FS). Posiadam go obecnie, wcześniej miałem cymkę 048M. Obydwa karabinki (repliki) świetnie wykonane, z żadnym nie miałem żadnych problemów, Cymki nowej generacji to klasa sama w sobie, Dboys'y również poprawione w stosunku do starszych - ogólnie strzelają(ły) bardzo podobnie, jedyna sprawa jest taka, że RK-10SW jest poprostu lepiej wykonany - bardziej realistycznie, solidnie (co nie znaczy, że cymka jest tandetna! Po prostu gorsza pod tym względem), wygląda jak oryginał. A do tego jest trochę tańszy. ;) Quote
MAJOR762 Posted June 10, 2010 Report Posted June 10, 2010 Kolba najlepiej składana do czerwonej taktyki Wiesz Ty w ogóle człowieku co to jest czerwona taktyka?? :wink: Quote
Wadzik Posted June 19, 2011 Report Posted June 19, 2011 Niby jak się kogoś nieprzytomnego ewakuuje to mniejsze ryzyko uderzenia go kolbą ;D Ale co nie zmienia faktu że cyma 0,48 lub 0,40 [berylo podobne] Quote
rumak Posted June 19, 2011 Report Posted June 19, 2011 Niby jak się kogoś nieprzytomnego ewakuuje to mniejsze ryzyko uderzenia go kolbą ;D Ale co nie zmienia faktu że cyma 0,48 lub 0,40 [berylo podobne] WTF?!...według Twojej typologi wszystkie AK można by podciągnąć pod 'berylo podobne'. Quote
wegorz Posted June 19, 2011 Report Posted June 19, 2011 chodziło pewnie o "na-beryla-przerabialne" Quote
Recommended Posts