MikolajS Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 Witam, kupował ktoś kiedyś coś w tym sklepie??, Widzę że mają dużo fajnego rosyjskiego sprzętu, z chęcią bym tam zakupił parę rzeczy. Quote
kazik_ Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 Co prawda nie zamawiałem przy pomocy strony sklepu, ale robiłem u frontowca parę zakupów i mogę polecić. Quote
Marek Posted June 25, 2010 Report Posted June 25, 2010 Podpisuję się obydwoma rękami-kupowałem i wszystko poszło bezproblemowo. Także również polecam Quote
novaczeQ Posted August 28, 2010 Report Posted August 28, 2010 Czy ktoś obeznany bliżej ze sklepem posiada jakikolwiek kontakt poza mailem z tym sklepem ? Złożyłem zamówienie czekam już drugi tydzień i wciąż nic nie mogę się od nich dowiedzieć . . . Quote
c4mper Posted January 24, 2011 Report Posted January 24, 2011 Przyzwoity wybór mimo niewielkiej powierzchni sklepu i miła, nastawiona na adekwatne doradzenie w temacie obsługa a przy tym parking i kawa na miejscu :) Polecam. Quote
Marek Posted January 24, 2011 Report Posted January 24, 2011 Czy ktoś obeznany bliżej ze sklepem posiada jakikolwiek kontakt poza mailem z tym sklepem ? Złożyłem zamówienie czekam już drugi tydzień i wciąż nic nie mogę się od nich dowiedzieć . . . Kontakt mailowy oraz GG podany jest na stronie internetowej sklepu Quote
kapro Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 Z czystym sumieniem mogę polecić. Profesjonalne podejście do tematu, wzorowa obsługa, szeroka oferta. Trochę grosza już tam zostawiłem i z pewnością zostawię jeszcze. : D Quote
gewer12 Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 Ja również polecam. Post nierzetelny - brak treści = spam. Szmer. Quote
Specnaz7497 Posted July 3, 2012 Report Posted July 3, 2012 Sklep polecam ponieważ: - Ekspresowa wysyłka. Zamówiłem w niedzielę pocztą, otrzymałem we wtorek ok. 13:00 - Towar b. dobrze zapakowany, bez wad - Profesjonalna obsługa i b. dobry kontakt ze sklepem Quote
czeczen28 Posted September 27, 2012 Report Posted September 27, 2012 Zdecydowanie nie polecam. Pomimo dobrego zaopatrzenia - obsługa no comments :( Długi czas oczekiwania na odpowiedź ( oczywiście mailem bo telefonicznie nie jest to możliwe z prostej przyczyny - nigdzie nie jest podany nr tel do sklepu ). Ciężko dogadać się ze sprzedawcą. Duży plus to jak już pisałem asortyment - większość rzeczy trudno dostać gdzie indziej. Quote
Kacperix Posted September 27, 2012 Report Posted September 27, 2012 +asortyment, obserwuję dość szybką reakcję na to co się dzieje na rynku ;) +konkret w pytaniu-odpowiedzi +wysyłka w postaci paczki lub listu +sam cholerny fakt istnienia sklepu -daleko do Warszawy by zajrzeć na herbatę Quote
FRONTOWIEC_COM - Konrad Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 (edited) Witam! Generalnie obsługa rzeczywiście jest jaka jest. Sklep jest z ruskim szpejem i obsługa tez :icon_smile: Z założenia zresztą nie odpowiadam na pytania w stylu: - "kiedy będzie .... " - jak ruscy zrobią, to będzie. - "jakiego koloru jest ten zielony beret" - no raczej nie różowy.... - "czy możesz zmierzyć rękaw, nogawkę, kołnierzyk, policzyć ilość szwów itd." - nie, i tak każdy egzemplarz jest inny, jak potrzebujesz sobie dopasować co do milimetra, to zapraszam do sklepu - na miejscu można przymierzyć. - "czy można zamówić ..... " - nie, terminowość Rosjan jest żadna i czas oczekiwania może wynieść od 1 tygodnia do nieskończoności. - "proszę o wysyłkę na jutro" - nie, generalnie wysyłki wychodzą tego samego dnia, ale zdarza się, że nie zdążę lub coś przeoczę. - "proszę o kontakt telefoniczny" - nie, mam alergię na telefon :icon_smile: - "chciałbym rekonstruować <spetsnaz gierłu>, czy możecie coś doradzić" - nie, na miejscu mogę opowiedzieć co wiem, ale nic i nikomu nie doradzam ani nikogo do niczego nie namawiam. Sam musisz podjąć decyzję co Ci jest potrzebne. Jeśli jesteście w stanie zaakceptować takie zasady i czarne poczucie humoru, to zapraszam do zakupów. Jeśli nie, to trudno. Edited October 2, 2012 by FRONTOWIEC_COM - Konrad Quote
Kiszu Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 Ja bardzo polecam sklep frontowiec. Zamawiałem tam parę rzeczy i wszystko zawsze jest szybko, bezproblemowo i tak jak człowiek sobie życzy. Quote
dr Ziolo Posted April 9, 2013 Report Posted April 9, 2013 Polecam, zamówiłem w sobotę maskę PGAZ. Dziś do mnie dotarła, w stanie bdb. Zapakowane tak, że nic się nie ma prawa zniszczyć (i tak się nie zniszczy, to kawał socjalistycznej gumy i filtra :D ). Ogólnie duży + Jak będę zamawiał ostre części do kałacha to tu :) Quote
suharex Posted June 23, 2015 Report Posted June 23, 2015 Szybkie zamówienie i mały gratis :) Polecam. Quote
Recommended Posts