OJ Junior Posted June 2, 2010 Report Posted June 2, 2010 Witam Szukałem trochę na forum i nie znalazłem podobnego tematu... Chodzi mi o to abyście pokazali CI co mają batkę na kolbie jak to mają rozwiązane...tzn którędy kable przebiegają i ogólnie jak to wygląda wizualnie oraz prosiłbym o opinie jak się z tym rozwiązaniem trzymania baterii używa karabinu....czy nie przeszkadza itp.... Może i temat banalny ale prosiłbym o rzeczowe wypowiedzi,rady ... jakieś jpg. Z góry dzięki Pozdrawiam O'J Junior Quote
Gogin Posted June 2, 2010 Report Posted June 2, 2010 Możesz co łaska powiedz na "jakiej" kolbie - jakąż to replikę dobry człowieku dzierżysz? Quote
OJ Junior Posted June 2, 2010 Author Report Posted June 2, 2010 sory m4 s system kolba m4 składana Quote
Marcinek83 Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 Kable wychodzą przez lower reciver i biegną aż do pokrowca gdzie jest aku. Jeśli nie chcesz pokrowca, zainwestuj w puszkę i umieść ją na gripie o ile masz szynę ris/ Quote
Recommended Posts