Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Dorwij pas Orkana, ja musiałem sporo tyłków wylizać, aby takowy posiadać. Pokaż mi w przeciętnym sklepie ASG dobry pas poniżej 50 zł.

Guest Graszczur
Posted

ten 'stockowy' pas daje radę, o ile się te karabińczyki wymieni

Posted

ja mam oryginalny pas który w zestawie dostałem i jakoś wszystko trzyma się kupy ;] o ile się o to dba. A tak to polecam kupić sobie parciany pas do ak chyba 10zł na alledrogo kosztuje

Posted
i jakoś wszystko trzyma się kupy ;]

To poczekaj aż przestanie. Razem z urwanym "karabińczykiem" będziesz zbierał i kleił części w swoim kałaszku.

P.S. Wszystkiego najlepszego.

Jeśli macie w odbytnicy różne tacticale 5-cio czy 10-cio punktowe, polecam kupić zwykły oryginalny pas do broni z demobilu. (Choć by polski od AK). Prędzej urwie się body niż cokolwiek w tymże pasku. A kosztuje ~10zł na alledrogo.pl

Posted

Sam myślałem że ten pasek będzie OK, dopóki nie otworzył się karabińczyk karabin spadł mi z pleców na ziemię.

Do kałacha koniecznie oryginalny pas...

Pozdrawiam forzamilan

PS Niedawno te pasy kosztowały na alledrogo po 5zł ;)

Posted (edited)

dobra to jakoś te zapinki pozwiązuje rzemieniem jakimś..

a co z moim pytaniem?

która stronę przyczepia się u góry karabinka?

ta w której pas jest podwójnie czy ta w której jest pojedynczo?

jest problem z tym paskiem, ten skórzany pasek nie mieści się w te dziurkę przy replice, czy można go troszkę dociąć?

Edited by John Petrucci
  • 3 weeks later...
  • 1 year later...
Posted

Widzę, że rozmawiacie o pasie nośnym do AK , to akurat ja też miałbym pytanie co d otego :

Ktoś z was miał w posiadaniu 2pkt pas nośny do AK firmy KM w kolorze czarnym lub oliwkowym ???

Pytam bo planuje kupić ale chciałbym poznać kilka opini !!! Tu podaje link tego paska w czarnym kolorze :

http://www.asg.com.pl/Pas_nosny_AK47SB_KM,p,144.php

A i ktoś pytał o paski nośne to akurat te co dają w CYMA w modelach AK to akurat są guzik warte

ja z firmy CYMA miałem tylko CM.028-S , CM.027-A4 i w obu był ten pasek w zestawie ale się połamal

więc jak chcesz porządny pas to kup od oryginału i podczepisz replikę AK czy SWD !!!

Jak coś opinie o tym pasku firmy KM prosze na PW !!!

Posted

Może kopalina, ale przynajmniej pytanie konkretne. Poza tym Złote Łopaty są przyznawane za odpowiadanie na stare pytania, a nie za udzielanie się w starych tematach.

Co do paska KM - nie ma sensu, tym bardziej, że za dosłownie parę złociszy można mieć oryginalny pas nośny od AK. Nie dość, że lepszy, to dodający charakteru, a przy okazji taniej.