dodiasg Posted May 28, 2010 Report Posted May 28, 2010 wita mam maly problem dlaczego gdy przeladuje kulke i pistolet jest gotowy do strzalu i jak np chce trafic w cel ponizej i musze wycelowac nizej i przechylam replike to mi kulka z lufy sama wylatuje nie jest tak non-stop ale troche czesto i to jest wkurzajace sorki za zle sformulowanie tresci ale jastem kiepski w pisaniu problemow .. z powazainem DODIASG Quote
dodiasg Posted May 28, 2010 Author Report Posted May 28, 2010 a jak mam gwarancje to naprawia mi to ?? Quote
arend Posted May 28, 2010 Report Posted May 28, 2010 a próbowałeś hopa wyregulować takim suwaczkiem przy gripie Quote
Pr0tac Posted January 11, 2011 Report Posted January 11, 2011 Też mam ten sam problem, tylko że u mnie jest jeszcze tragiczniej , dlatego że gdy przeładowuje i po czym oddaje strzał,kulka nie wylatuje z lufy....i tak "gromadzi" w sobie te kulki aż dojdzie do 3 i dopiero strzela ale 3 kulkami! Tragedia. Mam tak samo problem z tym że kulka czasami sama wylatuje z lufy tzn. gdy przeładuje to przed oddaniem strzału. Moja replika jest nowiutka dosłownie. Ma może z 12 godzin. Replika to MP5SD3 firmy UHC. Proszę bardzo o pomoc w tej sprawie. Z góry dzięki. Quote
Recommended Posts