Kiekos Posted May 26, 2010 Report Posted May 26, 2010 (edited) Witam :wink: Moja emeczka wróciła z serwisu, po tym jak ułamał się spust na ostatniej strzelance. :evil: Został wymieniony i dzisiaj ją odebrałem. Strzelałem w serwisie i nie było problemu, bo na semi naciskałem pojedynczo. W domu jednak nacisnąłem dłużej spust na semi i poleciało ogniem ciągłym. :neutral: Coś popierdzielili w GB? Bo jeżeli chodzi o tor lotu kulki i siłę, to jest normalnie, tylko że albo jest safe, albo auto. Oczywiście da się strzelać pojedynczo, jak się postaram, ale wkurza, bo czasem strzela dwie, albo w ogolę seria leci w pizdu. Safe - Auto - Auto. Tak teraz jest. Szczerze to nie chce mi się jej drugi raz oddawać do serwisu i tu jest pytanie: Czy to oni coś popierdzielili i czy to może skutkować awarią ? :???: Pzdr Ja :-F Edited May 26, 2010 by sqo Quote
Kiekos Posted May 27, 2010 Author Report Posted May 27, 2010 Oddałem tego shita do serwisu dzisiaj. Zobaczymy jutro co było nie tak... :F Quote
Recommended Posts