Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

II W-WSKI ZLOT ASG "IGLOO 2005" 5-6 luty

Recommended Posts

Posted

STRONA ZLOTU: www.warrior.pl

Organizator: Blade Runners Team

Współorganizatorzy:

- Urząd Miasta i Gminy Góra Kalwaria

- Neologic sp. z o.o.

czas: styczen 2005 (ustalamy wlasnie konkretna date)

miejsce: Ośrodek Doskonalenia Zawodowego Komendy Stołecznej Policji Tomice gm. Góra Kalwaria

Liczba wolnych miejsc: 120-160 (100miejsc hotelowych)

Wpisowe 100 zł (80zł bez noclegu) obejmuje:

- Zakwaterowanie: 2 noclegi(z piatku na sobote i z soboty na niedzielę) w nowoczesnym Hotelu Policyjnym na terenie ośrodka.

- Wyżywienie: (Przygotowuje znana francuska firma cateringowa)

- Parking strzeżony.

Wymagane:

Skończone 18 lat (lub 16 i zgoda rodzicow na pismie)

Zgłoszenie swojego uczestnictwa (formulaż na stronie zlotu)

Wpłacenie wpisowego w nieprzekraczalnym terminie

Reszta informacji i szczegóły jna stronie zlotu

Kontakt

tel: 501 525 205

mail: tadeusz@warrior.pl

• 2 weeks later...
  • Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tadeusz ale strone mogli byście sobie już zrobić sami, troche zaczyna mnei to uwierac, ze jedziecie na moim "źródle" i elementach graficznych ... o czym zresztą doskonale wiesz;

w przypadku pierwszej edycji nie robiłem kwasów bo nie mieliscie za duzo czasu ale druga edycja na tym samy to troche przegięcie.

Posted

schemat mam w "d" TAdeusz sam sie przyznał ze dostał to źródło na zeszłą imnpreze od Jezyka a nawet był to ten sam plik *.CSS, jpegi niektóre opracowałem Ja na potrzeby janowa.

Jpegi:

http://www.warrior.pl/BRT_files/fa_logo.jpg

http://www.warrior.pl/BRT_files/wr_mail.jpg

http://www.warrior.pl/BRT_files/wr_tel.jpg

adres strony janowa:

http://www.pat.kgb.pl

PS

niech czytelnicy sami ocenią kolor elementów i ukląd strony... to co TY sobie okreslileś jako schemat po rozmowie z Tadkiem to inna sprawa a strona Janowa była postawiona na długo przed (1warszawskim..); a i sam Tadzio napisała w wątku o poprzednim zlocie ze gdyby nie ja to strona nie powstała by tak szybko.

PS2

PODZIEKOWANIA DLA KOZIEGO ZA POMOC W STWORZENIU STRONY

:lol:

gdyby nie jego skromna osoba, nigdy by ona tak szybko nie powstala

w watku: http://forum.wmasg.pl/viewtopic.php?t=8570...er=asc&start=15

kopie tego postu sobei zachowałem tak na wszelki wypadek gdyby ktos zechciał zatrzeć ślady. :]

EDIT:printscreeny tez :]

PS2

miedzy Mikstadem a Górą Kalwaria (1 warszawski....) byl Janów a z tobą REG nie rozmawiałem o zadnym schemacuie WWW na potrzeby zlotów. Więc wasze ustalenia, o których ja wiem z rozmów telefonicznych z Tadkiem, mnie mało obchodzą.

grzecznie napisalem do Tadka ... i czekalem na jego rozmowe ze mna a nie na twoje "wydawało mi się".

Posted

Prawda, zwracam honor - 3 kolumny, kopertka i telefonik, logo FA z... cieniem. Skoro rozmowa była tylko o wykorzystaniu Twoich niezbywalnych praw autorskich jednokrotnie, to masz w pełni słuszność. Dochodź swego :P Słuszne inicjatywy zawsze popieram :P :D

Pytanie, kiedy ostateczny termin imprezy? 8)

• 2 weeks later...
Posted

Zlot odbedzie się w dn. 5-6.02.200, na terenie Ośrodka Doskonalenia Zawodowego Policji w Tomicach

Koszt:100zł (80 bez noclegu)

Organizatorzy jak zwykle zapewniaja super scenariusze (w sobote przewidziany jest scenariusz dzienny- do ok. godz 15.00 i nocny od godz 19.00 z opcja: "OBLAWA NA PREDATOROW- czyli znajdzmy facetow z noktowizorami w srodku ciemnego lasu :)"

w niedziele od rana scenariusz, a zaraz po (ok12 konkurs z nagrodami)

2 noclegi w hotelu, wyżywienie przez 2 dni (sniadanie-lunch-kolacja-sniadanie-lunch)i ogrzewanie na terenie walk :) konkursy z nagrodami, oraz ciekawe pokazy i sklepy tematyczne.

(już teraz złożyłem prosbe o udostępnienie strzelnicy wraz z prawdziwa bronia - tak ze jest bardzo prawdopodobne ze tym razem dostaniemy na to pozwolenie)

Jak się zapatrujecie na możliwość przelotu na teren walki helikopterem? (opcja dla bogatych, lub zdeterminowanych :)

Poza tym sale kominkowa i inne atrakcje

Strona zlotu rusza lada dzien

a tam oczywiście konto dla wpłacających i lista uczestnikow (w tej chwili mamy już potwierdzone ok. 40 zgłoszeń z 4 krajow)

Posted

za helikopter placimy 5000zl za godzine, na raz wchodzi 4 osoby (poza pilotem)- ladna nowoczesna maszyna

myslalem ze miejsce startu i ladowania zrobimy gdzies na terenie zlotu

20 chetnych osob rozbiloby koszty jednostkowe do rozsadnych granic

pozdrawiam Tadeusz

Posted
wychodzi 12 min... czyli ok 10 min lotu...

Bardzo wątpię aby w ciągu 2 minut od przyziemienia, można wypiąć z pasów 4 osoby, wysadzić ich, wsadzić kolejne 4, zapiąć pasy, sprawdzić ich mocowanie i wystartować.

Lot z Bemowa do Tomic też nie odbywa się z prędkością światła. Po prostej linii jest to około 40km. Prędkość przelotowa to 200km/h lot w jedną stronę to 12 minut. Zostaje więc 36 minut na loty. To już daje 7 minut na załoge. Przy dobrym sprężaniu się wyjdzie 4 minuty lotu.

Posted
w linii prostej też raczej nie będzie leciał bo wszedłby w pas podejścia na Okęcie

Marne szanse na lot po prostej (chyba że będzie naprawdę niewielki ruch na Okęciu), a nadkładać trzeba sporo, bo trasa idzie z Babic prawie idealnie na wschod aż do rzeki i dopiero stamtąd wzdłuż Wisły do Tomic. Kupa drogi. Na średnią prędkość 200 km/h też bym raczej nie liczył ;o)

Posted

na dniach na stronie zlotu ruszy formularz

poki co mozna nadsylac zgloszenia na adres: tadeusz@warrior.pl z dopiskiem: "2 zlot asg dane uczestnika"

z nastepujacymi danymi:

1.nick/xywka

2.imie

3.nazwisko

4.kontaktowy nr. telefonu (komorka)

5.team

6.adres zameldowania

7.kod pocztowy

8.miejscowość

9.kraj

10.pesel/paszport

11.wiek