Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Sam nie pamiętam czy do góry czy na dole.

W gumce od środka masz taki pasek odstający, dopasuj go do wycięcia w lufie a potem to już komorę musisz założyć i zobaczysz gdzie Ci wyjdzie ten rowek ;)

Posted

Sam nie pamiętam czy do góry czy na dole.

W gumce od środka masz taki pasek odstający, dopasuj go do wycięcia w lufie a potem to już komorę musisz założyć i zobaczysz gdzie Ci wyjdzie ten rowek ;)

Ok już mam rowek w lufie na dół, okienko w lufie do góry przecież tam naciska hop-up:)

Posted

Ok już mam rowek w lufie na dół, okienko w lufie do góry przecież tam naciska hop-up:)

dalej to samo czyli wali co jakis strzał po 2 kulki, gumka czarna czyli badziew, szukam czerwonej Prometheus, ale obstawiam jeszcze ze to wina kulek 0,20g a maszyna ma ponad 450fps

Posted

Też mam ten problem, ale mi się ledwo komora trzyma, cała popękana jest, zresztą nieszczelna, raz po 2 kulki strzela albo wypadają na 1m z lufy albo znowu jest 400fps... ;-)

Posted

komore ma cała czekam na kulki zamówiłem MadBull-e 0,28 i 0,36 zobaczymy, jak nie to leci gumka, chyba ze to wina lufy mam stock G&P 6,05