Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam

Chciałbym znać wasza opinie na temat tych dwóch m'ek. Która jest lepsza?

Dokładniej chodzi mi o M4A1 Eco. Version G&G podniesione do 380 fps czy M4A1 RedWolf Custom G&P.

Posted (edited)

Jak już wybierac to G&P lub ICS ale jednak polecam ICS sam posiadam i nie nażekam. jeśli ci zależy na tanim tuningu i mocnym szkielecie gearboxa to bież ICS bo ta firma robi lepsze szkielety niż G&P i można za mniejsze pieniądze przeprowadzic tuning noi te ,,łamane,, body normalnie miodzio noi ogólnie G&P ma lepsze bebechy od G&G

jeżeli masz n ie dużo kasy to możesz kupic tą emkę :

http://www.madonion.eu/M4A1_Universal_Version_p444.html

jeżeli wybierasz G&G lub G&P to ja bym brał na 1000000% G&P, dużo jest informacji na temat tych replik

Edited by Pietia888
Posted (edited)

@Pietia888

Ja prędzej bym wybrał szkielet G&P niż ICS. G&G ma słabe szkielety. Za to ma bardzo dobre wykonanie zewnętrzne i bardzo dobre gumki (wg mnie najlepsze :D ). Przy G&P często łamią się ośki zębatek, a znam kilka przypadków nieszczelnych komór. Z G&G mimo plastikowej komory z nieszczelnością się nie spotkałem. Poza tym w G&G mamy już lufę precyzyjną. To G&P RedWolf Custom jest jakieś podejrzanie tanie. Tańsze od stockowego G&P. Za 850 zł możemy mieć G&G Eco z wymienionym szkieletem i metal body.

No ale cóż, ja mam G&G, Ty ICS, a każdy swoje chwali :P

P.S. Wymiana na metal body przy ICSie jest sporo droższa niż przy standardowym AEGu.

Edited by PiterTKD
Posted

G&P, wg. mnie G&G jest niższe o wiele mechanicznie, a ICS'y są brzydkie (teraz, kiedyś były piękne), GB fajny, ale żeby się bawić ciągle czymś takim? Łatwiejszy w serwisie i 'tuningu', ale wg. mnie serwisuje się i tuninguje tak rzadko, że nie jest potrzebny taki GB - bajer, ale nie przeważa o kupnie.