KnockeR Posted May 21, 2010 Report Posted May 21, 2010 Ostatnio poszukiwałem małego plecaczka. Zastanawiałem się głównie nad Pygmy z Maxpedition oraz H.A.W.G z Camelbaka wybór padł na Camela :) Na blogu zrobiłem mini reckę może komuś pomoże gdyż ja długo szukałem dobrych zdjęć tego plecora i nigdzie nie znalazłem. http://zombie-zone.pl/wear-gear/camelbak-h-a-w-g-500/ Quote
Catch22 Posted May 21, 2010 Report Posted May 21, 2010 Bardzo ładnie opisane i pokazane, używam lub używałem kilku różnych rzeczy Camelbaka - thermobka, armorbaka, M.U.L.E, BFMa, Motherlode (starych i nowych modeli z serii 500) a miałem okazję zapoznać się też z TriZipem i uważam że są to jedne z lepszych plecaków małych/średnich na rynku - zwłaszcza TriZip. Quote
KnockeR Posted May 21, 2010 Author Report Posted May 21, 2010 Dzięki :) fajnie, że się podoba :) założyłem bloga i będę opisywał tam różne graty. Troszkę jeszcze sprzętu mam do opisania i może moje recki komuś pomogą:) Teraz już się nie bawię w asg wypadłem z tematu 8 lat temu :/ ale niewykluczone, że jeszcze wrócę do tego sportu:) Quote
Jaeger Posted May 21, 2010 Report Posted May 21, 2010 Doceniając wysiłek dodam sobie bloga do linków obok blogu Supera, soldier system i strong hold. Swoją droga faktycznie plecaki Camelbaka są niezłe. Ostatnio przesiadlem się z AIII Eagle na Motherlode i jestem pozytywnie zaskoczony. Quote
KnockeR Posted May 26, 2010 Author Report Posted May 26, 2010 Hehe dzięki Jaeger za zainteresowanie :) na chwilę obecną próbuję uporać się z grafiką i w wolnych chwilach tworzę forum aby to miało ręce i nogi :) czasu ciągle na to wszystko za mało ale nowe testy niedługo się pojawią :) Quote
Recommended Posts