bebol22 Posted May 12, 2010 Report Posted May 12, 2010 (edited) Witam. Mam zamiar kupić umundurowanie w kamuflażu camogrom lub marpat od helikona. Szukałem w sieci sklepów, które mają te mundury, ale znajduje tylko w rozmiarze XXL, co przy mnie, który ma 185cm wzrostu i jestem dosyć szczupły to za wielkie. A więc tak, kilka pytań: 1. Na wzrost 185cm i ok. 85 w pasie jaki mam wybrać rozmiar? 2. Gdzie we wrocławiu/ poznaniu znajdę sklepy z szeroką gamą rozmiarówek tych mundurów? 3. W jakim sklepie internetowym znajdę szeroką gamę rozmiarówek? 4. Co lepsze [...] Poczytaj Proszę o pomoc i z góry dziękuję. [...] Edited May 12, 2010 by Foka Quote
kthulhu Posted May 12, 2010 Report Posted May 12, 2010 We Wrocławiu polecam sklep V2 Militaria (v2militaria.pl). Tam mają z tego co wiem zarówno camogrom jak i marpat. Sklep znajduje się koło mostu uniwersyteckiego na ul. Cybulskiego. Quote
_domestos_ Posted May 12, 2010 Report Posted May 12, 2010 (edited) W Poznaniu masz Camouflage shop - http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=1674490 pod wiezowcami Alfa. Napisz, ma dobre ceny i raczej szeroki wybór mundurów w stacjonarnym sklepie, pewnie da sie dogadać na zakup przez net. Rozmiar - wez medium long w przypadku camogrom, w przypadku marpata musiałbyś przymierzyć - Long prawie na pewno, nie wiem, czy będziesz sie lepiej czuł w obszernych medium, czy lepiej small. Ile masz w klatce piersiowej? We Wrocławiu, jesli sie nie myle, są jeszcze Marek "ofensywa" i e-militaria. Edited May 12, 2010 by _domestos_ Quote
MATI12 Posted May 12, 2010 Report Posted May 12, 2010 (edited) Rozmiar na Ciebie to +/- small long, w przypadku SFU. Edited May 12, 2010 by MATI12 Quote
Ari Posted May 13, 2010 Report Posted May 13, 2010 Tak jak mówi poprzednik - S Long musi być. Sam jestem podobnych wymiarów i S-Long jest w sam raz Quote
Recommended Posts