Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

na machinegun'ie maja tylko 120, 130 i 170.. to wiem od dawna bo mam w tej chwili 120'stke od nich... ale ze "gdy mam co chce wtedy wiecej chce" :twisted: to planuje zrobic srogie rasowanie mojej pukawy... :) dlatego chcialem sie dowiedziec o przypuszczalna roznice predkosci wylotowej przy zastosowaniu dajmy na to sprezyny 130, 150 i 170...

Posted

Pamietaj, ze 120 SP jest najmocniejsza sprezyna jaka mozesz wstawic bez wymiany innych czesci. (No, 130SP moze jeszcze pociagnac ale chyba nie dlugo), poczytaj, poszukaj bylo juz troche pisane i poczytaj na zagranicznych forach co nalezy wymienic do sprezyny 150SP, 170SP (napisz do sklepow i sie spytaj).

A jezeli ktos w polsce wymieniał w jakims z VSR sprezyne na 150/170SP niech sie podzieli informacjami jak osiagi, czy sa problemy z naciaganiem sprezyny i co wymienil.

Pozdro.

Posted

1. sprawa wyglada tak ze oprocz sprezyny chce wymienic jeszcze tlok, glowice cylindra i lufe... wszystko z WGC... maja tam tez czesci spustu, wiec czekam na opinie czy warto wymienic...

2.

poczytaj, poszukaj bylo juz troche pisane i poczytaj na zagranicznych forach co nalezy wymienic do sprezyny 150SP, 170SP

moglbys podac mi kilka adresow zagranicznych forow?

3.

A jezeli ktos w polsce wymieniał w jakims z VSR sprezyne na 150/170SP niech sie podzieli informacjami jak osiagi, czy sa problemy z naciaganiem sprezyny i co wymienil.

wlasnie na to czekam :roll: