Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam.

Zacznę od razu tak aby nie było, http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=58932 temat widziałem ale nie chodzi mi o Jagkommando a o zwykłą regularną armię.

Znalazłem zdjęcia mundurów i oporządzenia na oficjalnej stronie Austriackiego "MON'u"

takie:

kaz04468x6481272892752.jpgkaz01468x6481272892809.jpg

I teraz pytania:

-Czy to co na zdjęciach to jest ta bluza? http://rangershop.pl/product-pol-115263347...IV-DEMOBIL.html

-Czym różni się "Dienstanzug 75, Sommerversion" od "Dienstanzug 03, Sommerversion."?

da01.jpgda03.jpg

-Gdzie mógłbym dostać resztę? (proszę nie piszcie żebym sobie poszukał na allegro, jeżeli tak to proszę was o podanie linków)

-Co to za kamizelka i szelki na zdjęciach wyżej?

-Ma ktoś może jakieś opisy oporządzenia?

-Zajmuje się ktoś/jakaś grupa rekonstrukcją wojsk Austriackich? (Nie Austro-Węgierskich tylko współczesnej armii)

Z góry dziękuję za pomoc, ułatwiło by mi to rozwianie wszelkich moich wątpliwości i rozpoczęcie kompletowania szpeju. Pozdrawiam i do zastrzelenia. Jumbo.

• 5 months later...
Posted

Odgrzewam temat, może ktoś coś jeszcze podpowie odnośnie moich pytań w pierwszym poście.

Chyba mają mnie za bota bo nadal czekam na aktywację.

Powodzenia, podziel sie wynikami:P

Dorwałem komplet (kurtka + Spodnie) "Gore", ale z mundurem jest lipa a szczególnie z rozmiarem. No ale próbować będę dalej.

• 1 year later...
Guest MaxKolanko
Posted

Troche to stare ale jesli ktos jest zainteresowany to prosze zajrzec na strone e-army shop.cz lub military range.cz , sa to strony czeskie ale wysylaja praktycznie po calej europie i maja troche autriackich mundurow .