Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Ja już będę mieć 1 dzień wcześniej, oficjalnie potwierdzona informacja przez sklep, w którym kupiłem COD'a.

Nie chcę Cię martwić, ale Steam (który znów jest wymagany) Ci nie da najpewniej-gra zostanie rozkodowana dopiero w dniu premiery.

Edited by Nath
Guest Mati13k
Posted

Ja po obejrzeniu trailerów, a szczególnie tego z łodzią patrolową postanowiłem, że nie kupię tej gry. Może kiedyś... Przestraszyła mnie trochę ta walka z łodziąbossem, który miał więcej HP niż inne łodzie czy domki. Ogólnie parodia jakaś. Postanowiłem, że będę z nadzieją czekał na BF3! :D

Posted

Nie chcę Cię martwić, ale Steam (który znów jest wymagany) Ci nie da najpewniej-gra zostanie rozkodowana dopiero w dniu premiery.

Czy to jest potwierdzona informacja?
Posted

OK, mam pudełko w łapsku. Gra wymaga Steam'a i niestety serwery aktywacyjne nie wyrabiają (u mnie załapał kod dopiero za trzecim razem). Z drugiej strony padł mi napęd DVD, więc w tym wypadku Steam uratował mnie przed bolesnym rozczarowaniem ;D.

Posted

Byłem w nocy przy Harendzie na premierze gry, reklamowanej jako "bezprecedensowe wydarzenie w Polsce".

Trzy słowa: żal dupę ścisnął. Tak jak napaliłem się na kupno tak odechciało mi się tam na miejscu. Poczekam parę dni i kupię taniej na allegro.

Guest gecko123
Posted (edited)

Moje wrażenia - całkiem ładne pudełko, nudna instrukcja. Grę mam od rana, zagram dopiero wieczorem, nie mam teraz PS3 :(

Edited by gecko123
Guest Mati13k
Posted

Polecam zapoznanie się z tematem nt. MW2. Dowiecie się jakie były problemy ze Steam'em po premierze tamtej gry. Tutaj pewnie jest tak samo.

Posted (edited)

Wrażenia:

- Singiel ma dość ciekawą psychologiczną fabułę (nie przeszedłem jeszcze całego, więc nie pytać ile zajmuje przejście)

- Grafika w Singlu podobna do grafy z BF BC2, natomiast w multi przypomina silnikiem MW2(dlaczego?! nie wiem)

- Zombie mod ma na razie tylko 1 mapę, trzyma klimat II wojny

- Ładne, ciekawe mapy w multi, jak i same bronie (mp5k<3)

- Można w obszerny sposób modyfikować swoją postać

- Niestety też jest to pierwsza noc, gdzie gracze grają, grają i grają, zdarzają się zalagowane servery, mojego znajomego wyrzucało z servera od tak sobie (ja tego nie doznałem) i ogólnie pewnie wyjdą jeszcze patche poprawiające rozgrywkę internetową

Na tą chwilę oceniam coda 7/10 ;)

@ Redrad

mi zainstalowało grę z 10 minut...

Edited by parkie
Posted

Kupiłem MW2 w dniu premiery. Pamiętam te obiecanki cacanki o naprawie gry. O tym że brak dedyków wyeliminuje haxiorów. Efekt? Bugi, hotfixy od święta a aimboty na standardzie...

Przejechałem się na MW2 - dlatego poczekam miesiąc... a może i dwa. Posłucham co będą mówić ludzie o CoD:BO. W dzisiejszych czasach płacenie abo za grę, nie zapewnia o troskliwym i szybki reagowaniu devów na exploity w grach. Bo przecież, jaką korzyść mają devowie by gra działała lepiej skoro płacimy jako klienci za nią tylko raz? Bo marka zobowiązuje? Pierolenie o Szopenie. Buraki i tak kupią pomimo bicia się w pierś i zarzekaniu że więcej szajsu z logiem CoD do rąk nie wezmą.

ps. Steam doprowadzał mnie do furii :happy:

Posted
Pierolenie o Szopenie. Buraki i tak kupią pomimo bicia się w pierś i zarzekaniu że więcej szajsu z logiem CoD do rąk nie wezmą.

Wracając z hipermarketu celowo wstąpilem do Media lokalnego. Połowa stanowisk z grami byla ZALANA Black Opsem w cenie równych 99 złotych i żadnej kopii nie ubyło, co również wiązało się z pustkami przy kasie. Dobra reakcja :D

Posted

....

@ Redrad

mi zainstalowało grę z 10 minut...

Wszystko to wina Steama i jego obciążenia, gra ściągała jakieś dwa pliki po jakieś 8MB i trwało to tyle, jest dokładnie jak napisałeś, jednym instaluje się w 10 minut innym w parę godzin, czemu tak jest nikt nie wie....

Co do samej gry, po 2 godzinach zabawy można powiedzieć:

- klimat w singlu całkiem ,całkiem...

- grafika do przyjęcia i mi osobiście kojarzy się z podrasowaną MW2,

- wrażenie liniowości w grze?

- multi nie ruszałem

Moja ocena to między 7-8/10