Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Małe pytanko odnośnie gry, i nie wiem czy to jest jakiś błąd ogólny czy ja tylko tak mam.

A wiec do rzeczy. Kupiłem niedawno Black OPS i gra się pięknie ładnie zainstalowała, grafa na full, lecz gdy gra się uruchomi zaraz mnie wywala z powrotem na pulpit i dalej nie mogę nic robić.

Bym był wdzięczny za jaką kolwiek pomoc

Posted

Małe pytanko odnośnie gry, i nie wiem czy to jest jakiś błąd ogólny czy ja tylko tak mam.

A wiec do rzeczy. Kupiłem niedawno Black OPS i gra się pięknie ładnie zainstalowała, grafa na full, lecz gdy gra się uruchomi zaraz mnie wywala z powrotem na pulpit i dalej nie mogę nic robić.

Bym był wdzięczny za jaką kolwiek pomoc

Ściągnij najnowsze patche do gry, najnowsze sterowniki do grafiki jakiego masz windowsa ? Czytałem coś, że z xp niby nie działa pokombinuj ;)

Posted
Ściągnij najnowsze patche do gry' date=' najnowsze sterowniki do grafiki jakiego masz windowsa ? Czytałem coś, że z xp niby nie działa pokombinuj ;) [/quote']

Win 7 posiadam i to jest dziwne bo u kumpla jak zainstalowałem to samo się dzieje (więc teraz mam podejrzenia że błędy są na płytce)

No ale dzięki za odpowiedź. Zobaczymy co będzie bo jeszcze mogę wymienić płytę ^^

Posted

A po co masz wymieniać płytę, skoro możesz wszystkie pliki ściągnąć ze steama? Trochę to będzie trwało, ale w trakcie ściągania plików gry można robić coś pożytecznego.

Posted

Pierwsze DLC:

Jeżeli dobrze pamiętam, to o mapie w Berlinie wspominano w zapowiedziach, ale cóż takie są uroki DLC. Mam tylko nadzieję, że Kotick w końcu tak się nachapie kasą graczy, że umrze ze szczęścia, albo postanowi zainwestować w nowy silnik graficzny i lepszy zespół od dźwięku.

Posted

Ja się jednak do tego szatańskiego pomiotu przekonałem :D Po tych kilku patchach i settingu na minimum gra śmiga pięknie ;) Powiem że nawet fajniejsze niż MW2 toto :D

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Single player - cud miód malina i orzeszki. Lubię takie gry - fabuła, hollywoodzkie jeb, bum i jebudu. Z realizmem to ma tyle wspólnego co ja z fizyką kwantową ale i tak jest świetnie. Co do multi - to samo co w MW2 tyle że rozwinięte o gadżety wymyślone na siłę. Samochodziki RC z podczepionymi bombami, kusze z ładunkami wybuchowymi... Nuda. Dodatkowo potwornie niedopracowany i zbugowany ten multiplayer. Mimo wzystko grę i tak kupiłem praktycznie tylko dla singla, więc jeżeli ktoś chce krótką, ale wciągającą do reszty i ciekawą kampanię - polecam.

Pozbywam się black opsa, jakby ktoś chciał kupić :)

Przecież BO korzysta z platformy Steam... Z tego co wiem, nie da się usunąć gry z biblioteki steama... Wnioskując - sprzedajesz całe konto?

Posted

a ja mam mały problem z tą gierką. Mianowicie gra się zainstalowała wszystko fajnie super. Odpalam gierkę. Idzie mi filmik do pierwszej misji i nagle stop, czarny ekran, nic się nie da zrobić. Próbowałem już odinstalować i zainstalować nic nie podziałało. Wiecie może w czym tkwi problem? Z góry dzięki za pomoc.

Posted

a ja mam mały problem z tą gierką. Mianowicie gra się zainstalowała wszystko fajnie super. Odpalam gierkę. Idzie mi filmik do pierwszej misji i nagle stop, czarny ekran, nic się nie da zrobić. Próbowałem już odinstalować i zainstalować nic nie podziałało. Wiecie może w czym tkwi problem? Z góry dzięki za pomoc.

Podaj specyfikację swojego komputera - system operacyjny, procesor, karta graficzna, itp. Oprócz tego, masz zainstalowane najnowsze sterowniki do karty?

Posted

karta graficzna: GF 9600gt 512mb, 3gb ram, procesor AMD phenom 8450 triple core procesor( 3 rdzenie 2.1gHz) windows xp. Co do sterowników to chyba nie aczkolwiek nie jestem pewien. Ale mój kumpel miał identyczny problem z tym tak samo jak ja.

Posted

Komp wystarczający, mój jest słabszy i jakoś udało mi się BlackOpsa skończyć. I w sumie miałem podobnie - po ładowaniu misji ciemność. Musiałem przeczekać, minutę-półtorej i misja startowała. Taki bardzo długi loading, bez paska postępu.

Posted

Hołli sziet! Dobra maszyna, przynajmniej w porównaniu z moim kaloryferem (i tak go kocham :wub: ). Wobec tego nie wiem w czym leży problem, na tym kończy się moje obeznanie w tym temacie. :biggrin: