Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Od tego jest hardcore.

W trybie HC też się zdarzy, że nie zginiesz od jednego strzału i spokojnie można zdrowie zregenerować. O takich rzeczach jak opadanie pocisków nie mówię, bo przecież tego w MW/COD nigdy nie było.

Posted

W trybie HC też się zdarzy, że nie zginiesz od jednego strzału i spokojnie można zdrowie zregenerować. O takich rzeczach jak opadanie pocisków nie mówię, bo przecież tego w MW/COD nigdy nie było.

Oczywiście, że od jednego strzału możesz nie zginąć, ale dla przykładu podałem USP + tłumik + moc obalająca i masz 100% pewności, że zabijesz na HQ. Opadanie pocisków na takich małych mapach i tak można by pominąć. Lepiej już zrobić POA-POI na tych dystansach.

Pozdrawiam.

Posted

Dla mnie jedyny problem jak na razie związany z tą grą jest taki, że te bronie w większości są strasznie brzydkie :) Nie chodzi oczywiście o odwzorowania ale fakt, że w rzeczywistości to jest przestarzałe brzydactwo. No cóż, może kiedyś wyjdzie MW3 znowu z nowoczesnymi zabawkami.

Posted

Wyjdzie, wyjdzie. Ale MW2 jeszcze musi pozarabiać na siebie, kwestia 2-3 lat. Pewnie prace się rozpoczeły zanim na rynek wyszło MW2. Black Ops traktujcie bardziej jako zapchaj dziurę na rynku.

Posted

Już nie mogę się doczekać premiery! Jestem kolekcjonerem cod'ów ;D

Oglądając zwiastuny black opsa i nowego MoH myślę że najnowsza cześć medal of honor jest lepsza od black ops'a, ale to tylko moje zdanie ;) Pozdrawiam!

Posted

Zombie jest fajną odskocznią, ale mnie po jakimś czasie ten mod się nudzi;/

@squbany: jeżeli oceniasz grę po trailerze, to powodzenia;]

Medal miał być czymś nowym a jest to totalna kupa, że już o multi nie wspomnę.

Posted

Ale jak patrzę na gry przedpremierowe to black ops ma słabsze detale od MoH (chyba że osoba u której widziałem te gry miała ustawienia na min.) Medal of Honor wydaje mi się zbliżony do Ghost Recon. A co powiesz o batlefield bad company 2? Pozdrawiam;)

Posted

Ile ty parkie grałeś w tego multi? Oceniasz po filmikach? Dajcie spokój, gusta różne, parkie jest fanem CoDa od kiedy pamiętam, ja uwielbiam Medal Of Honor, ale mimo to gram w każdego CoDa jaki wyjdzie. Poczekajmy do premiery z osądami. Niemniej jednak miły akcent z tym Rakiem :D Wierzę ( bo chcę !), że multi będzie wspaniałe i nie będę żałował zakupu!

Posted

wersja pc eng wyciekła do neta :D ja już zasysam tyle, że cracka nie i bede musiał czekać. Oczywiście jak tylko się pojawi w sklepach to idę kupić bo cod bez mp to nie cod. Ale podobno sp też wymiata.

Posted

"Słyszałem", że to da się zmienić przez zmianę wartości w rejestrze :P

Kod: 
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Activision\Call of Duty Black Ops 
Language= 
english 
Language ENU 
french 
Language FRA 
italian 
Language ITA 
german 
Language DEU 
spanish 
Language ESP 
russian 
Language RUS 
polish 
Language PLK 
japanese 
Languge JPN 

Posted

Mnie ciekawi całkowity brak reklam, przynajmniej w zielonogórskich sklepach różnego rodzaju. Rok temu MW2 reklamowali, a teraz jakoś cicho. Chociaż po co ładować kasę reklamę w sklepach jak i tak zainteresowani wszystko wiedzą.