Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Nowość na machinegunie - tańszy od M 203, cały z metalu, BB shower w komplecie, czego chcieć więcej :wink:

Rozumiem że na opinie za wcześnie (aczkolwiek, jeśli ktoś ma coś do powiedzenia na temat tej zabawki to jest jaknajbardziej mile widziany :wink: ) jednak nurtuje mnie jedno pytanie - czy isnieje coś takiego w wersji "ostrej" (real steel jak kto woli)?? Po nazwie wnioskuję że nie jest to replika niczego, ale może jednak się mylę?

Pozdrawiam

Wochu

Posted
Nowość na machinegunie - tańszy od M 203, cały z metalu, BB shower w komplecie, czego chcieć więcej :wink:

Realizmu?

Zdjecie grantnicka podwieszonego pod Glockiem jest po prostu komiczne :lol:

czy isnieje coś takiego w wersji "ostrej" (real steel jak kto woli)??

w tym problem ze nie

Posted

No to wszystko jasne - już mi się nie podoba (preferuję repliki) :wink:

A co do Glocka to rzeczywiście strasznie koślawo toto wygląda (już o próbie podwieszenia i strzelania z granatnika real-steel w Glocku nie wspominam :wink: )

Pozdrawiam

Wochu

Posted

Do glocka podczepiamy jeszcze tłumik, holosight. granatnika - wkoncu ma szyny, jakas latarka i lwc. Jeszcze tylko długi magazynek i jest całkiem wszechstrone brzydactwo:P. tylko wtedy by trzeba gdzies jeszcze snaleźć miejsce pod szelki - bo cięzki albo dwójnóg :wink:

Posted

już nie pamiętam na jakiej stronnoce widziałem G36C(AEG'a).....do niego 3 ris'y wchodzą po bokach i na dole no nie....te małe "granatniczki" miał właśnie na tych szynach po bokach i na dale(czyli w sumie 3)...buahahahaha :P

pozdro

P.S siłę ognia ten G36 musial mieć nieziemską 8O :P