Gregori Posted April 24, 2010 Report Posted April 24, 2010 Witam mam pytanie, czy warto kupić tanią replikę M4A1 : http://www.allegro.pl/item1010770635_m4a1_...g_full_bcm.html i ja przerobić na mocniejszą i czy sie da przede wszystkim ? czy też kupić taką za kilkaset zł. czym one sie różnią poza ceną i waga? Quote
Sebi_S Posted April 24, 2010 Report Posted April 24, 2010 W sumie nie wiem czy ci ktoś odpowie na takie pytanie bo temat wraca bez końca, ode mnie; najgorszy syf jaki mogłeś wybrać, totalne dno. Quote
Gregori Posted April 24, 2010 Author Report Posted April 24, 2010 W sumie nie wiem czy ci ktoś odpowie na takie pytanie bo temat wraca bez końca, ode mnie; najgorszy syf jaki mogłeś wybrać, totalne dno. Jeszcze nie wybrałem , to tylko propozycja dlatego też pytam. Więc masz może jakąś propozycję? Quote
GUNSLG Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 Gregori a do ilu pl ? i czy bardzieje rebelianci czy koalicja ?:D Quote
Recommended Posts