Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam, tak jak w temacie. mój dobry kolega sprzedaje broń, chciałem od niego kupic. jest to m4a1 - http://www.airsoftxtreme.pl/product-pol-45...FULL-METAL.html kupiona rok i 3 miesiące temu... jest on pierwszym właścicielem, wymieniał gumke od hop upa, drugiego hi capa i baterie 1500 kupił. Na airsoftextreme kupił też szynę RIS za 50 zł. Broń posiada kolimator, ale ma też jedną wade - w trybie ognia pojedynczego spust nie wraca na swoje miejsce po oddanym strzale - kolega mówi, że to wada fabryczna, nie chciało mu się odsyłać broni a ja mu wierzę - mało istotne, też by mi się niechcialo czekać aż odeslą spowrotem... Poradźcie mi prosze, ile ta broń byłaby warta? Kolega chce za nią 500 ziko. Z góry dzięki za odp.

Posted

Śmiga szybciej to naturalne bo większe napięcie pewnie....

A 500 zł to ja bym w życiu za AGM'a nie dał, szczególnie, że te parę strzelanek to możne być ponad 5000 kulasków.... Jak kolega powiedział albo PJ z taiwana, albo kupujesz coś tańszego z seri AK

Posted

a gdybym chciał coś innego z dużym zasięgiem do lasu głównie, to co byście polecili? podobają mi się m16... Tylko jakiej firmy? A może coś innego też dawałoby rade?

Posted (edited)

Albo kup od razu M4 Sport Line Classic Army, albo G&G Eco. version nie pożałujesz firmowy sprzęt zawsze lepszy od zwykłago chinola w którym i tak wszystko się wymieni.

Edited by Maza94
Posted

Akurat mam M4A1 AGM'u i bardzo chwalę. Najwyraźniej trafił mi się ten lepszy egzemplarz ;-) . Już bez żadnych modyfikacji śmiga jak miło ;-) . Jedyny minus jaki zauważyłem to dwu częściowa komora hop-siup ale po małym zabiegu udało się zamontować jedno częściową :ok: .

Kolega dał Ci postrzelać?

Ale jak kupił na airsoftxtreme.pl to ja bym na twoim miejscu nie brał. Ten sklep to wielkie ZŁO :źle: .