zombie_snake Posted April 19, 2010 Report Posted April 19, 2010 (edited) Witam Czy ktokolwiek wie gdzie można nabyć materiał w kamuflażu Tiger Stripe na metry (najlepiej NYCO? Nie koniecznie chodzi mi o źródła w Polsce, bo to graniczy z cudem, ale, np. w USA? Edited April 19, 2010 by zombie_snake Quote
aciepk Posted April 19, 2010 Report Posted April 19, 2010 (edited) Tru-spec sprzedaje materiał w "original vietnam tiger stripie" na licencji tiger stripe products, ale z tego co widziałem to tylko w 100% bawełnie rip-stop. Ogółem z nyco w tym kamuflażu może być bardzo ciężko, pewnie TSP były w stanie wykonać nyco i inne dziwy w TSie, ale pewnie trzeba zamówić jakąś horrendalnie dużą ilość takiego materiału. Edited April 19, 2010 by aciepk Quote
Yahalom Posted April 20, 2010 Report Posted April 20, 2010 Tak lekko nie w temacie ale: czy zna ktoś jakąś firmę (najlepiej w PL) zajmującą się sprzedażą materiałów NYCO/RS? Tak, żeby można było zamówić np. 5 mb materiału w jakimś kolorze/kamuflażu. Quote
BlueGun Posted April 21, 2010 Report Posted April 21, 2010 Też bym chciał znac taką firmę. Ale minimum to pewnie kilkaset metrów. A zastanawialiście się nad sitodrukiem itp? Jakiś czas temu zniechęcony poszukiwaniami kamuflażu rodezyjskiego kombinowałem nad taką opcją. Jest przeciez wiele mniejszych/większych agencji reklamowych produkujących bannery reklamowe. Na różnych nośnikach. Pewnie nie byłoby dla nich problemem zadrukowac powierzchnię np. 1,5 m na 5 m powtarzającym się wzorkiem ? No może z wyjątkiem pikseli :???: Potrzebny jest materiał w kolorze bazowym , wzór kamo rozbity na poszczególne kolory , kolory określone wg jakiegoś wzornika itp. Pytanie jak trwały by był taki nadruk , i ile by to kosztowało ? Wysłałem parę zapytań w kilka miejsc ale bez odzewu. Pewnie mają full roboty i olewają takie dziwne projekty :-F Quote
Recommended Posts