Mokry Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 Witam wszystkich , posiadam replike M4A1 SRC od pewnego czasu replika nie pobiera kulek , zmieniłem napiecie akmulatora na 9.6v ponieważ na 8.4 zacinał sie tłok , replika na 9.6 strzelała z pół roku i wszystko pięknie ładnie , testowałem rożnego typu magazynki i nic , replika dalej nie pobiera kulek . Prosiłbym o pomoc . Gdzieś czytałem zeby kupić coś takiego jak "spowalniacz Spustu" ale nie jestem do konca pewny, Quote
gloomer Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 A dysza rusza się? Bo może masz uszkodzony popychacz. Quote
Mokry Posted April 19, 2010 Author Report Posted April 19, 2010 tak rusza sie , po prostu wydaje mi sie ze popychacz za szybko chodzi i magazynek nie potrafi wepchnac kulki, czekam na jakieś propozycje :)a dodam ze na akmulatorze 8.4 jezeli tłok sie nie zatrzyma kulki pobiera normalnie , ale niestety nie moge strzelac na 8.4 bo zacina sie tłok , a na 9.6v chodzi za szybko i nie pobiera kulek :( Quote
Mokry Posted April 19, 2010 Author Report Posted April 19, 2010 hmm , mam to jakies 1.5 roku , z czego niecały rok leży sobie bo nie miałem czasu na strzelanki, :) strzełałem sie tym około 6-7 miesiecy , Quote
Mokry Posted April 19, 2010 Author Report Posted April 19, 2010 Szczerze to nie mam pojecia :D kupowałem ten karabin uzywany miał on 3 miesiace :P tak wiec chyba wychodzi no to że z nowych seri :) Quote
AnR Posted April 19, 2010 Report Posted April 19, 2010 Być może pękł Ci popychacz. Trzeba rozebrać i zobaczyć, do tego przesmaruj magi bądź sprawdź na innych, na przykład Kolegi. Quote
Mokry Posted April 19, 2010 Author Report Posted April 19, 2010 AnR sprawdzałem , rozkrecałem , smarowałem i dalej to samo :( nie wiem dlaczego tak sie dzieje :| testowałem wszystkie mozliwe magi jakie moga byc do emki, i dalej nic , a moj mag u kolegi działa . Prosilbym o pomoc :) Quote
gloomer Posted April 19, 2010 Report Posted April 19, 2010 No to załóż opóźniacz popychacza i tyle http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=3481 Quote
Mokry Posted April 19, 2010 Author Report Posted April 19, 2010 Ok , zobaczymy . gloomer i AnR dzięki za fatyge :) i za pomoc . Quote
Recommended Posts