JaWojteq Posted April 10, 2010 Report Posted April 10, 2010 Witam! Nabyłem ostatnio m16 od ca. Koleś z którym się zamieniałem zapewniał mnie, że tylko silnik jest zły, więc kupiłem jakiś nowy, wyjęty z boyi. Wcześniej włożyłem ( zanim doszedł ten zamówiony ) silnik od mojego hk, który na pewno działa podłączyłem. jakaś praca była ale żadnego pełnego strzału, okazało się że batka rozładowana.. Naładowałem i to samo. Nie wiem za bardzo o co chodzi, skoro praca jakaś była a silnik podłączony tylko do batki też nie żył. podejrzewam : - jakaś przerwa w dostawie prądu, hmm kable wyglądają na całe. - w gear boxie brak reakcji na naciśnięcie spustu ? może to tam coś z elektryką padło ? - bo chyba gb jest cały :) pozdrawiam. Quote
Sulek Posted April 10, 2010 Report Posted April 10, 2010 Batka jest prawdopodobnie lipna, sprawdź z jakąś inną. Quote
JaWojteq Posted April 10, 2010 Author Report Posted April 10, 2010 Dobra, z 3 batkami sprawdzałem i nic. Rozebrałem ją, mam teraz tylko problem. Pewnie na forum już było, ale jak wyjąć z body gb ? wsystko odkręcone tj. kolba, zatrzask na maga, chwyt pistoletowy, to pewnie selektor trzyma ? jak go odkręcić. Quote
kalwisz Posted April 10, 2010 Report Posted April 10, 2010 (edited) pin spustowy a nie selektor, taki mały pipek.. zobaczysz ;) Edited April 10, 2010 by kalwisz Quote
Marcinek83 Posted April 11, 2010 Report Posted April 11, 2010 Sprawdź czy nie odwróciłeś polaryzacji i potem miernikiem czynie ma zwarcia. Quote
wiesiu Posted April 11, 2010 Report Posted April 11, 2010 Jaki jest to dokadnie silnik i jaka sprężyna ? Quote
Recommended Posts