Saico Posted October 18, 2004 Report Posted October 18, 2004 organizujemy dnia 24 X 2004 ( niedziela ) - maly zlocik ASG - ktory bedzie mial charakter larp'a - bardzo mozliwe ze bedzie troszke strzelania nocnego wiec data moze byc przesunieta na 23 X . mam teren mamy scenariusz mamy pomysl . licze na to ze bedziemy mieli chetnych do wymiany kulek . scenariusz juz jest napisany i w danym momencie drukuje sie jego pierwowzor - bedzi jesczez dopracowany . Teraz przejde do sedna sprawy . nie wiem gfdzie mozna zrobic ogloszenie na calo polske - wiec robie tylko u siebie w wojewodztwie : Zapraszam wszystkie druzyny z polski ktore w ciagu tygodnia byly by w stanie stawic sie na wyzej wspomniany dzinek w olsztynie - miejsce jeszcze zostanie ustalone ( godzina nie pozniej niz 10.00 ( meijsce to bedzie najprawdopodobniej Leclerk ( olsztynski hiper marcet ) . Im wiecej ludzi sie stawi na "zlocik" tym fajniejsza bedzie zabawa - i wiecej wrazen do przekazania wnukom mam nadzieje ze druzyny z : Braniewa , Ostrody , Fromborku , Ilawy i Torunia - ktore juz nie raz u nas goscily ( co do torunia nie jestem pewien ale wymieniam profilaktycznie ) podpisza u nas liste obecnosci . to kontakt ze mna : e-mail: Saico@banita.pl gg : 2836695 kom ( najlatwiej jest meni na niej zlapac ) : 693760129 mam nadzieje ze sie stawicie bo zapowiada sie niezly klimacik - wiecej informacji dopisze na www.asgolsztyn.glt.pl Quote
Edo Posted October 18, 2004 Report Posted October 18, 2004 Teren będzie wolny od niepożądanej interwencji policji i innych służb? Quote
Saico Posted October 18, 2004 Author Report Posted October 18, 2004 policja zostanie jutro powiadomiona - nawet jesli sie nie zgodzi to caly teren jest gleboko w lesie - wiec nikt nas nie bedzie widzial a nawet jak to policja tam nei dojedzie :) - ale bede robil wszystko co w mojej mocy zeby jutro wszystkie tego typu formalnosc zalatwic Quote
Edo Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 Będzie gdzie bezpiecznie zostawić pojazdy? A jeśli planowany wjazd nimi do lasu - to czy nie przyczepi się jakiś przygodny leśnik, grożąc mandatem? My już tak mieliśmy raz. Quote
Saico Posted October 19, 2004 Author Report Posted October 19, 2004 a wiec zeby tutaj forum nie zasmiecac przekieruje was od razu na strone - na glownej stronie sa wszystkie szczegoly - jezeli cos jest niejasne to gg:2836695 lub kom : 693760129 - juz jest wszystko dopracowane - wszystkie wg meni potrzebne organy sa poinformowane Quote
Saico Posted October 19, 2004 Author Report Posted October 19, 2004 a wiec zeby tutaj forum nie zasmiecac przekieruje was od razu na strone - na glownej stronie sa wszystkie szczegoly - jezeli cos jest niejasne to gg:2836695 lub kom : 693760129 - juz jest wszystko dopracowane - wszystkie wg meni potrzebne organy sa poinformowane adrtes strony http://www.asgolsztyn.glt.pl Quote
Recommended Posts