Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam Was. Ostatnio pomyślałem sobie, czy można by było kupić taniego aega, rozbebeszyć i wymienić lufkę na precyzyjną. Wymieniłbym jeszcze zębatki na metalowe żeby trzymały. Mieszkam niedaleko Castoramy, Oni tam mają takie pierdółki. I co ewentualnie mógłbym do niego jeszcze wpakować? Chce zrobić taki eksperyment, bo z tego może coś wyjść, a i tak uczęszczam tylko na lokalnym strzelanki w mojej małej miejscowości. Dzięki z góry.

Posted

zacznij od działu jestem zielony - bo po tekście " mieszkam nie daleko Castoramy a tam mają takie pierdółki" wnioskuje że nie masz zielonego pojęcia o budowie repliki....

Posted (edited)

LOL - 01 z Twojego nicka to mam nadzieję nie Twój rocznik ?

Bo z Twojej wypowiedzi można tak wnioskować.

Powaliłeś mnie na kolana... Tak zarówno w Castoramie jak i Praktiker'ze dostaniesz rurkę... do kanalizacji...

Wróć naprawdę do działu " Jestem zielony"

a zębatki to mają tam na specjalnym dziale - "Cheap ASG " wypasione na maxa... tylko bierz te z czerwonym sworzniem... są do replik o max osiągach...

Edited by Padaka
Posted

Kochany Remciu.

Założę się z Tobą o 1000 złotych, że w Pracktikerze nie dostaniesz zębatek do AEGa.

Kolega Padaka dobrze Ci radzi.

Ale Ty zachowujesz się jak typowy noob który nie ma bladego pojęcia a mimo to nie słucha rad innych.

Nie ważne, że tysiące ludzi próbowało tego przed Tobą i, co było do przewidzenia, z szajsowatego AEGa po wymianie lufy na castorurkę za każdym razem wyszedł szajsowaty AEG z castorurką (wystarczy poczytać forum, żeby o tym wiedzieć).

Ale nie zniechęcaj się, Tobie na pewno się uda...

:wink: