Saillupus Posted March 27, 2010 Report Posted March 27, 2010 Witam ostatnio wpadłem na jeden ciekawy pomysł szukałem czegoś na ten temat ale nic nie znalazłem więc postanowiłem założyć temat, a jak było to raczej jest nieaktualne :) co sądzicie o używaniu kamer w rozgrywkach asg założenie takiej mini kamery na broń która rejestrowała by "ofiary" i ewentualnych terminatorów np dla snipera byłaby bardzo pomocna przy dochodzeniu swoich praw a swoją drogą montaż takich kamer na hełmach czy broni mógłby by prowadzić do powstanie fajnych filmików tylko powstaje problem z doborem kamer jak szukałem na alledrogo to są kamerki o rozdzielczości 640/480 i 30klatek/s za 200-300zł a do tego powinna być o trochę większej rozdzielczości a takie zaczynają się od 1400zł albo wyglądają jak dyktafony ;p może ktoś z was używa już czegoś takiego i może podać jakieś przykłady? chodzi o kamerę o rozdzielczości np. HD żeby widać było szczegóły bo w rozgrywkach asg są raczej dość duże odległości, albo np. z powiększeniem 3x ja znalazłem Tylko coś takiego w przystępnej cenie: http://www.allegro.pl/item960049670_mini_s...do_youtube.html pozdro.
Recommended Posts