jbone Posted March 23, 2010 Report Posted March 23, 2010 Znalazłem przypadkiem takie cosik przeczytałem opis ze niby lepsza od neoprenu i kominiarki można wyciąć otwory jest przewiewna i w camo to chyba fajna rzecz kupiłbym jako ochronę twarzy(gogle oczywiście mam) Powiedzcie wydajcie opinie lub komentarze czy może ktoś już ma taka maskę i może powiedzieć jak się w tym biega?? Z góry dziękuje za odpowiedzi. pzdr Quote
Kocur666 Posted March 24, 2010 Report Posted March 24, 2010 I tak bedziesz sie w tym pocil. Jak dla mnie to troche geste jest ... zalozysz okulary i dosc znacznie pogorszy ci sie widocznosc. Pobiegac tez w tym nie bardzo jest pewnie jak. Wydychane powietrze bedzie wracac pod ta kominiarka pod okulary i spowoduje ich parowanie (tak jest tez w normalnych kominiarkach). Moze na zime jest to jakies rozwiazanie przy mrozach ... ale w lato bedzie niepraktyczne. Quote
Gogin Posted March 26, 2010 Report Posted March 26, 2010 Kocur - w tym się wycina otwory na oczu więc ciężko o pogorszenie widoczności. A to nie ma tak drobnych oczek jak kominiarka bawełniana czy z czego je tam robią, więc może i da się jako tako oddychać. Chcesz fajną maskę, to takie cuś mojego pomysłu - post w innym temacie. Quote
Recommended Posts