Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Tak dzisiaj się z kumplem zastanawiałem ile ludzie w polsce wydaja na sprzęt i czy nas też to czkea hehe. A więc opiszcie ile wydaliście na wszytko oprócz kulek...

ja wydałem ponizej 600

niestey niedało się dodać więcje opci ankiety ale chyba tyle wystarczy (miały być też co 500 i do 7000 ale hmmm cuż tyle starczy)

Posted

No u mnie to podejdzie coś pod 3 tysiące(elektryk, gaziak, sprezyna, mundury, butki, kamizelka, gazy i tym podobne pierdoły). Troche sie tego nazbierało, a dokładnie rok temu zastanawiałem się czy aby nie bedzie mi szkoda wydać 100 zł na początek zabawy w asg :D

Posted

lekko ponad 600:)

spodnie Sky Blue (90zł)

Autohardball 2 ( kupiłem uzywany za 100zł)

Colt mk4 ( rowniez uzywany 100zł)

Kamizelka taktyczna (nowa 100zł)

helm (80zł z demobilu z przyslona)

Kominiarka letnia (nowa 9,50zł)

kabura (nowa 10zł)

pas wojska polskiego (nowy 34zł)

butow nie doliczam bo to w skoczkach chodze w zime i bez ASG i tak bym je kupil :D

shotgun CYMA (79zł)

Jesli liczyc z butami to zmiescil bym sie ze wszystkim w 1000zł

Dopiero teraz planuje wieksze wydatki w zwiazku ze zrobieniem tarczy antybalistycznej ( zmiesci sie podejrzewam w 200zł)

Posted

ankiete jestem w stanie zrozumiec, jest to jakies badanie srodowiska... ale pisac kto ile wydal na sprzet? to juz cos nie tak :?

konkurs popularnosci, czy rozpoznanie przed "robota"? ;)

Posted

Kto się chce przechwalać ten się przechwalać będzie. W moim przypadku staram się raczej pokazać, że przy odrobinie inwencji można się bawić w ASG za mniejsze pieniądze niż się większości wydaje.

W porównaniu do wielu wydalem bardzo mało.

W sumie posiadajac Aega, 2 baterie, ładowarke, rozladowywarke, 3 locapy + 1 Stara, BBLoader, nakolanniki Hatch, mundur, kamizelke przeciwodlamkowa i taktyczna (wlasnej roboty, jak juz się "chwalilem"), starego springa, kabure itd. nie wydalem w ciągu 2ch lat (nie liczac kulek) wiecej niz 1500 pln.

Innymi słowy ... namawiam do czestego przegladania Komisu i Allegro ... ;)

Posted

...a czasami trzeba mieć po prostu farta. Kiedyś na strzelance pojawił się cywil, niby zwykły przechodzień, ale od niego właśnie kupiłem mundur za 100zł (czarny czołgowy, nowy-nieużywany) + pas i 2 pary szelek 8)

Posted

Fakt alegro dobra sprawa. Wogle uzywane rzeczy lub wlasnej roboty. a najgorsze jest to, ze dla lduzi niepacujacych (przez wiek) to zwykle 100zl stanowi niezly wysilek. Mam tlyko nadzieje, ze za pare lat (gdy bedzie wiecej maniakow i gdy bede mial zmair kupowac aeg'a) sprzet potanije bedzie wiekszy wybor a liczba maniakow wzrosnie. A AirSoft nejest jednorazowym wydatkiem. Ciagle dokupowanie kulek oraz naprawianie tego co sie zepsulo lub powiekszanie swojego arsenalu tudziez ulepszanie to kosztuje... :( Ale badzmy pozytywnej mysli

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...