Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

A ja mam małe pytanie: Czy MIWO Praszka lub MIWO Lubliniec sprzedaje kamizelki typu FSBE w kamuflażu WP, ewentualine olive z wypięciem QR (od biedy bez niego)? JEśli tak, to za ile tak gdzieś?

• Replies 817
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja mam małe pytanie: Czy MIWO Praszka lub MIWO Lubliniec sprzedaje kamizelki typu FSBE w kamuflażu WP, ewentualine olive z wypięciem QR (od biedy bez niego)? JEśli tak, to za ile tak gdzieś?

A Kontraktora widziałeś?

Posted (edited)

Widziałem, jednak ten zamek z przodu nie bardzo mi odpowiada (chcę miec miejsce na płytę, tak jak w FSBE)

Edited by kali
Posted

A ja dzis dostalem ladownice CQB do ak/beryl, wszystko fajnie, wyciągnąć nie jest tak trudno jak wlozyc spowrotem. Jest na to jakis patent zeby mozna bylo szybko i bezproblemowo wlozyc magazynek spowrotem do ladownicy? A moze poprostu nie umiem sie poslugiwac takim "wyrafinowanym" sprzetem? Majac na sobie kamzielke i trzymajac karabin w lapie jest to naprawde trudne, a to i tak warunki domowe co dopiero w walce? A moze poprostu to ma tak dzialac, "jednorazowa ladownica"?

Posted

Pytanie do Catcha, czy Miwo Lubliniec już posiada działającą stronę? Dotychczas była to pusta strona, dzisiaj trzeba było podac hasło (?).

Kiedy zacznie działać sklep internetowy?

Posted

Catch- czy w przyszłości będzie cordura (dupont) w pantere? Bo rozumiem że da się ją zamówić w jakiejś dużej ilośći. Dlatego może jak firma się rozrośnie zamówicie tego dużo, macie takie plany?

Posted

No no, na pierwszy ogień oliwka i wz93. Tyle że pozwólcie sobie przypomnieć o 2 sprawach - po pierwsze zamawiana w Europie cordura (u nas się jej nie produkuje) kosztuje srednio 15-20 Euro za metr bieżący, a zamawiając nowy nadruk (dodajmy do tego że o odpowiedniej grubości, laminacie, wykończeniu IRR) musimy zapłacić za wałki do druku oraz zamówić m.in 1500-3000 metrów pierwszej partii. Teraz sobie policzcie inwestycję jednorazową. Stąd to się tyle czasu ciągnie.

Posted

Czyli Catch- kiedy? Chce zrobić duże zamówienie ale nie wiem czy czekać miesiąc-dwa czy zamawiać teraz bo cordura będzie za 0,5 roku.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...