Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 817
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Komplecik - czyli prawie wszystko co mam z Miwo

pt2allao3.th.jpg

Niestarczyło tylko miejsca ma jeden małey zasobnik. Całość będzie uzupełniona o jeszcze jeden zasobnik uniwersalny (jesli się da z obszyciem ładownicy plus, czyli kieszonka na toola i tasmy na amunicję do strzelby).

Posted

Witaj Bren.

Ładny zestaw. To z tyłu to co (tam gdzie wpiołeś nóż)? Pytam jako turysta.

Czy myślałeś o przypięciu chlebaka MIWO? Czy raczej PT-2 jest za wąski do tego? Jakie polecasz zapięcia w mole : napy ..?

Pozdrawiam

Posted

To z tyłu to pordróbka Proteusa, ma mniejszą pojemność od buttpacka, ale więcej przegórdek i kieszonek.

Najwyżej część chlebaka Miwo będzie wisiało poniżej lub powyżej pasa, normalny buttpack tez wisi i nie jest to zbyt duży problem.

Część szpeju moll-e ma napy, część przewlekane klamerki. Napy sa w mniejszych ładownicach, jedno i drugie jest tak samo użyteczne IMHO.

Posted

Jeden drobiazg co do strony Miwo (jeżeli było proszę wyciąć post) - ma problemy pod Mozillą. Konkretnie mówiąc obrazki otwierające się w dodatkowych okienkach otwierają się malutkie (nie widać całości) a okienko nie daje się rozciągnąć żeby było widać cały obrazek. Pod IE działa poprawnie, ale jakoś nie lubię IE. Dało by się coś z tym zrobić?

Posted

Ja korzystam z Mozilli i podobny problem występuje. Nie znam lepszego sposobu - jeśli Ci się nie otworzy za pierwszym razem, kliknij ponownie. Za trzecim, czwartym powinno się udać.

Posted

[Małe OT] Wspominał może już ktoś o Pani Marzenie Moniak? :mrgreen: [/Koniec OT]

Z tego co się dowiedziałem jest nawał zamówień z armi więc czas oczekiwania na produkty będzie długi :cry: ( w moim wypadku 2 tygodnie)

Posted

Eee, w moim przypadku zawsze było to 2-3 tygodnie i jakoś się niestety już do tego przyzwyczaiłem aczkolwiek mam nadzieję, że czasy realizacji naszych zamówień ulegną z czasem skróceniu, czego i sobie i wszystkim nam życzę 8) :wink: :)

Posted

Zamawiałem 2 razy i za każdym razem czekałem około miesiąca. Tylko, że mi sie nigdzie nie spieszyło (do afganistanu na szczęście nie musze jechać).

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...