wawrzul Posted March 12, 2010 Report Posted March 12, 2010 Witam wszystkich. Jestem tutaj nowy :) Otóż zamówiłem replikę King Arms Larue : Ma ona kolbę Modstock. Mam problem - jaka bateria NI-MH się do niej mieści? Czy mini? Bo z tego co wiem baterie G&P przeznaczone do kolby Crane nie pasuja. Czy tez moze darowac sobie aku ni-mh i kupowac li-pola? Jest to moja pierwsza replika, wiec nie wiem czy na poczatek od razu pakowac sie w li-po czy tez ni-mh? Z góry dziekuję za pomoc! :) :) Mam nadzieje ze zobaczymy sie na polu walki! :killer: :uśmiech: Quote
seger Posted March 12, 2010 Report Posted March 12, 2010 nie bierz ni-mh tylko weż ni-cd wejdą sanyo kr 1700AU. Quote
wawrzul Posted March 12, 2010 Author Report Posted March 12, 2010 Dzięki za rady :) @Seger - czy jest mozliwosc kupna calego pakietu czy tylko zlozyc z pojedynczych cel? Quote
wawrzul Posted March 15, 2010 Author Report Posted March 15, 2010 Zdecydowałem się jednak anulować zamówienie na emke King Arms i zamówić emkę Deep Fire. Wobec tego uprzejmie proszę o zamknięcie tematu. Quote
Recommended Posts