johny13 Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 Wtam. Mam pytanie: czy ktos uzywal produktow tej firmy ? Chodzi mi glownie o gumki oraz dystansery dedykowane do produktow TM ( aeg, gaz, sprezynowe ) Z informacji znalezionych na necie wiem, iz po zastosowaniu produktow Fireflay celnosc oraz skupienie repkiki gwaltownie wzrasta ( na dystansie 15m maksymalny rozrzut wynosil ok 5- 5,5 cm ... ) Czy ktorys z uzytkownikow mial stycznosc z tym produktem ? Quote
luglo Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 Mam założoną w M16 G&P miękką (M140, lufa 6,05mm, dystanser Guarder silikonowy), mimo iż producent przy tej sprężynie zaleca użycie twardej. Przy twardej zasięg był mniejszy. Celność i skupienie bardzo dobre. Cena powala ale warto ;-) Quote
Guest (ID:6452) Posted March 10, 2010 Report Posted March 10, 2010 Mialem dawno temu dedykowaną do VSR w VSR. Bardziej zadowolony byłem z KMH. Quote
Recommended Posts