Snopek94 Posted March 1, 2010 Report Posted March 1, 2010 Co myślicie o tej ładowarce ? http://www.taiwangun.com/akumulatory_i_lad...refox-1829.html Kusi ceną :twisted: Quote
seger Posted March 2, 2010 Report Posted March 2, 2010 a balancer ? nie warto wg mnie. gówno jakich pełno... Quote
Snopek94 Posted March 2, 2010 Author Report Posted March 2, 2010 Właśnie zauważyłem że bez balancera :o Quote
decigner12 Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 Co to ma w ogóle być? Już graupner za 80 zl jest sto razy lepszy. I nie potrzebuje balancera. Bo sam potrafi naladować do pełna bez uwalania cel. Quote
Mleczaj_Krowka Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 Może kolega jest w podobnej sytuacji jak ja ? Ledwo kasa na batkę, a co dopiero mówić o dobrej ładowarce :) Niedawno na allegro widziałem ładowarki do li-po produkcji Turnigy za bodajże 20-25 zł, a z akumulatorem za ok. 35-40. Z balanserem i auto cut-off ( któremu de-facto i tak bym nie ufał :] ). Myślę, że taka nie powinna Ci rozwalić batki. Znajomy kupił, lecz jeszcze nie używał, jeśli będę mógł coś więcej o niej powiedzieć - dam znać. Mleczaj~ Quote
Snopek94 Posted March 12, 2010 Author Report Posted March 12, 2010 Właśnie o to mi chodzi... Nie chcę kupić ładowarki 10 razy droższej od batki, która jest warta niecałe 40 zł :) Mam nadzieje że mi batka się od razu nie zjara ;D Quote
Recommended Posts