AceSpades Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 Greetings. Od czasu jak trafiłem u kuzyna na okulary przeciwsłoneczne szczelnie chroniące całe oczy i niedopuszczające do środka żadnych zanieczyszczeń (w stylu pył, kurz, piasek) szukam hybrydowego rozwiązania między okularami a goglami: coś niskoprofilowego i zgrabnego i nie kłopotliwego w noszeniu 24/7 (jak okulary), ale z uszczelnieniem zapewniającym szczelne przyleganie (jak gógle). Wpadłem na coś takiego: OKULARY BOBSTER XRHII godne są uwagi? Czy nie warto se zawracać nimi głowy? Kilka podstawowych pytań (bo szukaczka nic nie pomogła): -czy dobrze leżą? -czy są solidne czy rozpadną się po jednym użyciu? -czy parują? -czy ograniczają widok? -czy można powierzyć takiemu wynalazkowi ochronę wzroku? Wszystkie opinie w tym te subiektywne mile widziane. Mi osobiście sam wygląd nawet przypada do gustu - pierwsze skojarzenie w stronę produktów WileyX/Oakley, ALE nie zapominajmy, że to nie wyglądać ma tylko dobrze funkcjonować. AceSpades. PS: acha i jeszcze jedno, okulary szukam, ale z przeznaczeniem bardziej real deal niż ersoft. Quote
Jaeger Posted March 1, 2010 Report Posted March 1, 2010 Mam XRH I i są naprawde niezle. Od dwojek roznia sie zdaje tylko sposobem montazu zausznikow. Jeśli chodiz o wytrzymalosc to gdzies na necie jest filmik jak obrywają ze strzelby gładkolufowej. I nawet nieźle to wytrzmują Quote
Recommended Posts