blobek23 Posted February 24, 2010 Report Posted February 24, 2010 Witam W najbliższym czasie będę miał zamiar zakupić sobie nową replikę. Jednak na swojej drodze napotkałem problem przy wyborze producenta. Obie te repliki mają te same części wykonane z metalu, podobną moc i podobną cenę. Jednak którą wybrać? Byłbym wdzięczny za pomoc. Quote
OFF Posted March 6, 2010 Report Posted March 6, 2010 kiedys AATV porownywalo SCARY różne,ale z chińskich wybrali tylko tego z Boyi. Weź boyi,ale po tuningu PJ z www.taiwangun.com :) Tylko pamiętaj o gumce dobrej i lufie. Na początek powinno starczyć. No i ładowarka dobra ;) Quote
blobek23 Posted March 11, 2010 Author Report Posted March 11, 2010 Dzięki za radę. Z tego co sam wyczytałem to też ludzie lepiej opisywali boyi'owego niż agm'owego. O ładowarkę się nie martw, stockowa będzie siedziała w tym w czym przyszła i się z tamtąd raczej nie ruszy :) Quote
OFF Posted March 12, 2010 Report Posted March 12, 2010 no i cacy :D a,z ciekawości zapytam.. jaki kolor bierzesz? Wg mnie lepiej TAN ;) BOR takich używa,CBŚ, Amerykanie ...itd. :D Quote
Recommended Posts