Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Cześć mam wielki problem mam prawie nową gietke 608-2 firmy jg i chciał bym ja z tuningować do jakiś 400 fps max 420 fps i wymienić lufe na precke ale nie wiem jakie cześć wybrać mam 320zł

Posted (edited)

Najpierw ortografia i interpunkcja synu. Później tuning.

Jeśli gieta jest nowa, to nic nie rób. Wstaw tylko jakąś preckę, ja ze swojej strony polecę Madbulla.

Edited by Karmazyt
Posted

Z tańszych precek dobrą opinią cieszy się niezmiennie Systema. Jak chcesz, możesz eksperymentować z Madbullami, JBU, czy inymi SRC. Możesz trafić fajny egzemplarz, albo trafisz na kichę. Osobiście polecę KM Heada i Prometheusa, ale to może lekko przedrożyć ;-), dlatego z czystym sumieniem mówię kupuj w ciemno Systemę (montowałem kilka kolegom i do teraz są zadowoleni)

Posted

Zacznijmy od tego że gumkę to na początku trzeba wymienić! Chyba nie polecacie wymiany samej precki?! Mam nadzieję że to tylko niedopatrzenie i daruję sobie szyderstwa w waszym kierunku ;)

Posted

Wstaw SP120, tłok żółty CA z nowych serii, precke i gumkę Systemy. Wyciśniesz i nawet więcej niż chcesz, ale trzeba to dobrze złożyć. Co do gwarancji to zapytaj sklepu, nie Nas, co?

Posted

heh chał bym ale replika jest u nich i mam albo do wyboru wymianę tłoka albo tuning ale tylko z tych części co maja ps co tam unich sie nada do mojego g36 zeby ładnie pykało kulkami

Posted (edited)

Czy każdy musi w ciągu godziny odpowiedzieć na twój post?

Poczytaj temat o tej giecie, dowiesz się co i jak. Sprawdź, jakie części są robione przez dobrych producentów, i sam się zastanów.

Ewentualnie daj propozycję, to ktoś ci to skoryguje.

EDIT: Jak chcesz wymienić tylko tłok, to Systemy za 99 jest u nich.

Edited by Karmazyt
Posted (edited)

Hheh Ja nić nie będę robił w taiwanie niech robią czyli to wszystko się sprawdzi ??.

I czy wytrzyma ok roku przy użyciu ok 2000tys bb na miecha

Edited by rafik1213
Posted

Zacznijmy od tego że gumkę to na początku trzeba wymienić! Chyba nie polecacie wymiany samej precki?! Mam nadzieję że to tylko niedopatrzenie i daruję sobie szyderstwa w waszym kierunku ;)

Wiadomo, że preca bez dobrej gumy nic nie znaczy :mrgreen:

Co do łożysk to o ile się dobrze orientuję, to możesz mieć łożyska 6mm, lub 7mm. Były montowane obydwa rodzaje i nie wiadomo jakie Ty masz. Ogólnie wybrane przez Ciebie rzeczy dadzą radę, ale gumę to brałbym Systemę i najwyżej sam założył- nic trudnego ;-)

A do zestawiku dorzuć sobie jeszcze to:

http://www.taiwangun.com/czesci_i_akcesori...i_p_j-1118.html

Posted (edited)

ok mam Jeszce ok 35zł coś jeszcze dobrać do zestawu

Nie zapąłciłem 84 zł mam 420 ppsów

ok co zrobić zeby miałą 420fps

Więcej nie będę sklejał tylko czkawkę usunę... A.F.

Edited by fiedotow
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...