Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Cyma High Grade vs. P&J Premium

Recommended Posts

Posted

Czytałem opinie kilku użytkowników i mówią, że kulki Cymy są słabe. Za to bardzo wielu (łącznie ze mną) poleca P&J Premium za swój stosunek ceny do jakości.

Posted

Ciekawe co by na to powiedziały moje giwery, gdyby to usłyszały po tych 60-70 tysiącach przemielonych bez żadnej zacinki P&J Premium ;).

No, chyba że mówisz o P&J, a nie o P&J Premium, bo między nimi jest spora przepaść.

Posted

Też dużo pejotów przemieliłem, nie miałem żadnej zacinki nawet na ubrudzonych(lufa 6.03). Zmierzyłem kilkanaście losowych i wszystkie były poniżej podawanej średnicy czyli 5.95mm. Myślę, że dlatego nie ma zacinek...

Posted

Pjotki daja rade. Nie poprawia zasiegu jak GG ale do szybkostrzelnych replik na sianie sa ok.

Za to cyme nawet a darmo nie wezme wiecej. Kupilem i byly ... okropne.

Lecialy duzo gorzej niz pj, ciely sie w magach i wydaje mi sie ze maja duzo mniejsza srednice bo spadly fpsy.

Posted (edited)

Ok, dzięki. Ja też zawsze leciałem na P&J - otach :uśmiech: A z tą cymą to się pytałem, bo robiłem zamówienie na specu i chciałem wziąć przy okazji. Ale zostaje na P&J - otach.

Edited by JohnyTRS
  • 2 weeks later...
Posted

Różnica w cenie nie jest jednak aż tak mała - za 4000 G&G możemy dostać 6000 P&J. Oczywiście nie ulega wątpliwości, że G&G są o wiele lepsze, ale do rozpylaczy, itp. ja bym jednak pozostał przy P&J ;).

Posted

PJ są ok, ale nie lubią się z niektórymi magami, stosunek jakości do ceny jest ogólnie dobry, ale jak się już postrzela na ICSach, Madbullach i GG, to nie chce się wracać.