Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier Trailer

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Post wersja 2.0:

Kurde, ten sprzęt wygląda obiecująco! Czekam :)

Zachowałem się jak gówniarz i teraz mi głupio, tylko proszę, nie bijcie :(

Edited by jebutek
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted (edited)

Gra będzie świetna na dodatek znaleźć w niej można prototypy wynalazków wojskowych takich jak egzoszkielet HULC Lockheed Martin (to ci od F-16, F-22 i F-35)

Edited by Garza
  • 4 months later...
  • 4 months later...
Guest Mati13k
Posted

Ciekawie, ciekawie. Czyżby to książka Clancy'iego "Endwar"? Za parę dni mam zamiar zacząć ją czytać. Na okładce jest nawet podobna postać jak w grze, no i z tyłu pisze, że "właśnie powstaje gra(...)".

• 8 months later...
  • 2 months later...
  • 5 weeks later...
Posted

Ghost Recon Future Soldier ukończony. Po 12 misjach czuje delikatny nie dosyt, mogli by jeszcze z 3-4 wymyślić. Ciekawe kiedy wypuszczą drugą część z dalsza częścią historii :)

• 3 weeks later...
Posted

No a na PC na razie skucha bo myszka nie chce działać i ma tak wiele osób. W ogóle okazało się, że zapewnienia o dopracowaniu wersji PC okazały się tylko zapewnieniami. Co ciekawe pad Logitecha mi działa ale nie po to gram na PC, żeby się męczyć padem w FPS'ie.

Posted

Ależ Trapez to nie jest fps, tylko "trzecioosobowa skradanka, z elementami taktycznej strzelanki"

Ja się właśnie zacząłem zastanawiać nad tym po obejrzeniu traileru.... do Specops The Line ;-)

Posted

Ja mam taki problem, że postępy w kampanii mi się nie zapisują... Ostatnią misję grałem z Goblinem i to bez tłumika dźwięku bo jak go wybieram w gunsmithie to nie ma go już podczas gry...

Posted

No dobra, to nie jest FPS ale zawsze strzelanka, a granie padem jak dla mnie psuje całą przyjemność i jest kosmicznie niewygodne. Nie wiem jak ludzie mogą grać w strzelanki na konsolach. Mija kilka dni od premiery a mysza cały czas nie działa, a ci którym działa mają wiele innych problemów. Robię kolejne medale w BF3 i GRFS na razie sobie leży czekając na lepsze czasy. Spec Ops ThE Line 139 zł w empiku więc poczekam aż spuszczą z tonu bo na głównie singlową grę tyle kasy nie wydam. Co śmieszniejsze do GRFS już niedługo ma być DLC, podczas gdy podstawka wciąż nie działa. No i zawsze wchodziły mi nicki Trapez albo TrapezPL, a tu jakimś udem były już zajęte.