Dragunoff Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 Mam AK47SU firmy BOYI. Mój problem polega na tym, że z komory w której umieszczona jest bateria wypadł mi pręt i sprężynka trzymające zamek i ten przycisk do podnoszenia komory. Może mi ktoś powiedzieć czym zastąpić te części ? Albo jak zrobić je samemu? Quote
Antek6 Posted February 16, 2010 Report Posted February 16, 2010 Mam AK47SU Że co masz? Może mi ktoś powiedzieć czym zastąpić te części ? Albo jak zrobić je samemu? Zastąpić możesz taśmą klejącą (przykleić dekiel do body). Jak dorobić? Wziąć kawałek jakiegoś metalu i ten "przycisk", który naciskasz aby zdjąć pokrywę i piłujesz, aż będzie jakoś wyglądać, a ten "pręt" możesz sobie wytoczyć, ale najlepszym rozwiązaniem będzie kupno nowych części. Quote
Dragunoff Posted February 28, 2010 Author Report Posted February 28, 2010 AKS74U :] pomyłka gdzie kupić? nie znalazłem takich elementów w żadnym sklepie. Quote
Recommended Posts